Sırrı Süreyya Önder, MİT Ajanı İddialarına Yanıt Verdi - Son Dakika
Güncel

Sırrı Süreyya Önder, MİT Ajanı İddialarına Yanıt Verdi

Sırrı Süreyya Önder, MİT Ajanı İddialarına Yanıt Verdi

HDP'ye geçiş hazırlığı yapan Sırrı Süreyya Önder, MİT ajanı olduğu yönündeki iddialara " Bizim hayatımız çok berrak" şeklinde yanıt verdi.

26.10.2013 16:56  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sırrı Süreyya Önder Fox Tv ekranlarıda Fatih Portakal'ın sunduğu 'Türkiye'nin Trendleri' programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Çözüm süreci ve yerel seçimler hakkında önemli açıklamalar yapan Önder hakkında çıkan 'MİT ajanı' iddiasına da ilk kez yanıt verdi.

"MİT AJANIYLA MI KONUŞUYORUM?"

Geçtiğimiz günlerde Sabah yazarı Mahmut Övür, Sırrı Süreyya Önder'in MİT ajanı olduğunu iddia etmişti. Dün akşam Fox TV ekranlarına konuk olan Önder, Fatih Portakal'ın: "Sizin için MİT ajanı olduğunuz söyleniyor. Ben şu an karşımda bir MİT ajanıyla mı konuşuyorum?" şeklindeki sorusu karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

"BİZİM HAYATIMIZ ÇOK BERRAK"

Sabah yazarının o yazıyı gazetecilik tekniğiyle ifade eden Önder "O yazının bir gazetecilik tekniğiyle yazılmadığı o kadar aşikar ki... Ben açıklama gereği bile duymadım. Bu tür çapsızlıklar Dostu üzmez, düşmanı da düşündürür. 'Biz bunlarla mı iş göreceğiz' diye Benim derdim değil. Bizim hayatımız çok berrak. Bunu herkes bilir. MİT masada oturan taraflardan birisi zaten" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Sırrı Süreyya Önder, MİT Ajanı İddialarına Yanıt Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement