Sırrın'da Üst Geçit Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Sırrın'da Üst Geçit Çalışmaları

Sırrın\'da Üst Geçit Çalışmaları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sırrın Mahallesi'nde yapımı devam eden üst geçit çalışmalarında sona gelindi.

02.02.2016 10:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Sırrın Mahallesi'nde üst geçit çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yayaların güvenli bir şekilde yoldan geçmelerini sağlamak için bölgede üstgeçit çalışmalarını tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Mardin- Akçakale Çevreyolunun bağlantısı olan Sırrın- Karşıyaka yolunda yayaların ve özellikle öğrencilerin karşıdan karşıya geçmelerine rahat bir şekilde olanak sağlayacak üst geçitten dolayı vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Sürdürülen çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür eden Sırrın Mahalle Muhtarı İsmail Kara, "Bölgemizde öğrencilerimiz okula giderken zorluk çekiyordu, çevre yolunda olası bir can kaybı yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi buraya üst geçit yaptı. Allah razı olsun, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. Öte yandan 35 metre uzunluğunda, yaklaşık olarak 3 metre genişliğinde yapımında sona gelinen üst geçit, ilerleyen dönemlerde kentin farklı noktalarında da yapılacağı öğrenildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Sırrın'da Üst Geçit Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement