Sırt Ağrısı ve Susuzluk Kan Zehirlenmesine İşaret Etti - Son Dakika
Dünya

Sırt Ağrısı ve Susuzluk Kan Zehirlenmesine İşaret Etti

Sırt Ağrısı ve Susuzluk Kan Zehirlenmesine İşaret Etti

İkinci doğumunu yapan kadın, sırt ağrısı, titreme ve susuzluk gibi semptomların doğumdan kaynaklandığını düşündü. Ancak genç kadına kan zehirlenmesi teşhisi konuldu.

08.12.2016 15:20  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğumdan sonra geceleri sırt ağrısıyla uykusundan uyanan 2 çocuk annesi kadın, yeni doğum yaptığı için normal olduğunu düşündü. Titreme, susuzluk ve sersemlik gibi semptomlar da ortaya çıkınca ölümcül hastalık anlaşıldı.

KAN ZEHİRLENMESİ GEÇİRDİĞİ ANLAŞILDI

Daily Mail'de yayınlanan habere göre, doğumdan eve geldikten 3 gün sonra ziyarete gelen Victoria'nın arkadaşı Alice, konuşmasında bir tuhaflık olduğunu fark edince apar topar tekrar hastaneye gitti.

Yapılan kan testleri sonucunda 28 yaşındaki kadının kan zehirlenmesi geçirdiği anlaşıldı. Doktorlar, biraz daha fark edilmeseydi Victoria'nın komaya girip öleceğini söyledi.

''SIRTIM AĞRIDI, TİTREMEYE BAŞLADIM''

Arkadaşı Alice'e minnettar olan 2 çocuk annesi Victoria şu sözleri söyledi: "Alice olmasa şimdi hayatta olmazdım. Doğumdan 3 gün sonra hastaneden çıktım. Bir gece sırtım o kadar ağrıyordu ki eşimi uyandırdım. Titremeye başlayınca 1 saat kadar sıcak banyoyla kendimi ısıtmaya çalıştım. Tekrar yatağıma döndükten sonra bu kez susuzluk hissiyle uyanıp durdum."

Banyoda karın ağrısıyla yere yığılan kadın, durumu gittikçe kötüleşmesine rağmen doğumdan sonra normal olduğunu düşündü. Arkadaşını ziyarete gelen Alice, Victoria'da bir sersemlik olduğunu, konuşurken zorlandığını hissetti ve hastaneye gitmesini söyledi.

Hastaneye giden Victoria, Alice'in haklı olduğunu anladı. 2 çocuk annesi kadın biraz daha geç kalsaydı hayatını kaybedecekti.

Son Dakika Dünya Sırt Ağrısı ve Susuzluk Kan Zehirlenmesine İşaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement