Şirvan'da "Mobil Gençlik Merkezi" Projesi - Son Dakika
Yerel

Şirvan'da "Mobil Gençlik Merkezi" Projesi

Şirvan ilçesinde "Mobil Gençlik Merkezi" projesi kapsamında etkinlik yapıldı.

17.04.2015 18:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirvan ilçesinde "Mobil Gençlik Merkezi" projesi kapsamında etkinlik yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında desteklenen ve Siirt Gençlik ve Spor Kulübü tarafından "Gençliğe Giden Yoldayız" sloganıyla hayata geçirilen "Mobil Gençlik Merkezi" gençlerle buluştu.

Gençlere yönelik, Kaymakamlık binası önünde kurulan merkezde, ebru sanatı, hat sanatı, sokak tenisi, mini golf, satranç, dart, okçuluk, mangala, langırt, halk oyunları etkinlikleri düzenledi.

Merkezi ziyaret eden Kaymakam Mehmet Öztürk, alanda kurulan stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Öztürk, burada gençlerle birlikte çeşitli oyunlar oynadı.

Siirt Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ramazan Şahin, merkezle ilgili yaptığı açıklamada, 3 ay süreyle kent merkezi, ilçeler ve beldelerde günübirlik hizmetler vereceklerini söyledi.

Şu ana kadar kent merkezinde 3 farklı noktada ve Tillo, Kurtalan, Gökçebağ'da etkinlik düzenlediklerini belirten Şahin, son olarak da Şirvan'a geldiklerini anlattı.

Şahin, bundan sonraki duraklarının Eruh, Pervari ve Baykan ilçeleri, Veysel Karani ve Kayabağlar beldesi, Ekmekçiler köyü, Siirt Üniversitesi, Kredi Yurtlar Kurumu Yurdu, Sevgi Evleri, Siirt Park  AVM ve Güres Caddesi gibi noktalar olacağını açıkladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şirvan'da 'Mobil Gençlik Merkezi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement