Şirvan'ın Güvenliği Mini İnsansız Hava Araçlarına Emanet - Son Dakika
Güncel

Şirvan'ın Güvenliği Mini İnsansız Hava Araçlarına Emanet

Şirvan\'ın Güvenliği Mini İnsansız Hava Araçlarına Emanet

Siirt'te Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı İHA'lar, çekilen görüntüleri merkeze ileterek güvenlik güçlerine olaylara anında müdahale edebilme imkanı veriyor.

27.11.2015 10:53  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçede önleyici emniyet ve keşif gözetlemelerinde kullanılmak üzere dört tane mini insansız hava aracı satın aldı. Muhtemel olayları önlemek gayesiyle Siirt'in diğer ilçelerine de mini insansız hava araçları alınacağı belirtildi.

İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI BİR TÖRENLE TANITILDI

Şirvan İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde Siirtli yetkililerinin katılımıyla bir tören düzenlendi. Törende piyasa tipi dört pervaneli kameralı Quadcopter mini insansız hava aracıyla bir gösteri de yapıldı. Önleyici emniyet ve keşif gözetlemelerinde kullanılan araç, bulunduğu alandan 500 metre yüksekliğe çıkıp, dört kilometre uzaklığa kadar uçabilirken, alınan görüntüyü merkeze ileterek güvenlik güçlerine olaylara anında müdahale edebilme imkanı sağlıyor.

SİİRT'İN DİĞER İLÇELERİNE DE MİNİ İNSANSIZ HAVA ARAÇLARI ALINACAK

Şirvan halkının can ve mal güvenliğini sağlayabilmek amacıyla güvenlik kuvvetleri araç ve gereç yönünden güçlendirilirken, olası olayları önlemek amacıyla diğer ilçelere de mini insansız hava araçları alınacağı belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şirvan'ın Güvenliği Mini İnsansız Hava Araçlarına Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement