Şişli Belediyesi'nde Sarıgül Depremi - Son Dakika
Güncel

Şişli Belediyesi'nde Sarıgül Depremi

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ün yetkilerini geri aldı.

05.11.2014 11:48  Güncelleme: 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, belediye içindeki operasyonlarına bugün de devam etti. Dün 21 birimin müdürünü görevden alan İnönü, bugün ise radikal bir karara imza attı.

SARIGÜL'ÜN YETKİLERİ ALINDI

CHP'ye yakınlığıyla bilinen haber sitesi gercekgundem.com'un haberine göre Hayri İnönü, Mustafa Sarıgül'ün oğlu Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül'ün yetkilerini elinden aldı.

SARIGÜL'E BAĞLI BİRİM KALMADI

Emir Sarıgül'e bağlı 6 şube müdürlüğü vardı. İnönü, Sarıgül'e bağlı olan 6 birimi kendisine bağladı. Emir Sarıgül ise belediye başkan yardımcısı görevine devam ediyor ama kendisine bağlı hiçbir birim bulunmuyor. İnönü'nün diğer belediye başkan yardımcılarını da görevden alacağı öğrenildi.

Şişli Belediyesi\'nde Sarıgül Depremi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şişli Belediyesi'nde Sarıgül Depremi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • 1453 kartalları: ekmelettin sarıgülü tekmelettin 66 4 Yanıtla
  • GÜNDEM: ELİNE SAĞLIK HAYRİ BEY 44 1 Yanıtla
  • tax: Cok iyi yaptiniz simdi isin arkasini arastirin sarigül neler karistirmis iyice ortaya ciksin elinize saglik. 41 2 Yanıtla
  • murat aslan: hırsızın yolsuzlugun kıralı şişlide yapılıyo 21 5 Yanıtla
  • şikeci fener: şişli sokakları pislikten kaldırımlarda park teröründen ve başıboş sokak köpeklerinden geçilmiyor bunların derdi ise halen koltuk kavgası yarın sabrımız taşar bu bölgede de yobazlar iktidara gelirse kimse oturup ülke elden gidiyor diye ağlamasın hiçbir özelliği ve hizmeti olmayanları biri torun diğeri evlat kontenjanından belediyenin başına getiren kılıçdaroğlu zihniyeti sadece şişlimizi değil koca partiyi de uçuruma sürüklüyor. 5 4 Yanıtla

Advertisement