Şişli Belediyesi'nden Tekne Kazası ile İlgili Açıklama - Son Dakika
Güncel

Şişli Belediyesi'nden Tekne Kazası ile İlgili Açıklama

Şişli Belediyesi Ortaköy'de yaşanan ve 20 yakın kişinin yaralandığı tekne kazası ile ilgili olarak bir yazılı açıklama yaptı.

20.09.2016 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli Belediyesi Ortaköy'de yaşanan ve 20 yakın kişinin yaralandığı   tekne kazası ile ilgili olarak bir yazılı açıklama yaptı.Açıklamada şunlara değinildi;

"Şişli Belediyesi olarak kültür faaliyetlerimiz kapsamında, Haziran ayından itibaren Şişlili komşularımıza Kültür Müdürlüğümüz tarafından Boğaz'da tekne turu organize edilmiştir. Bugüne kadar Şişli'de ikamet eden çok sayıda vatandaşımız, güvenle bu turlara katılarak keyifli vakitler geçirmiştir.Bu program çerçevesinde DENTUR şirketi ile anlaşma sağlanmış olup, ilgili şirketin tekneleri ve teknik personeli tur hizmetini vermektedir.

20 Eylül 2016 saat 11.00'de Beşiktaş İskelesi'nden 120 kişi ile hareket eden tekne, henüz bilinmeyen bir nedenle Ortaköy İskelesi'nde küçük bir kaza yaşamıştır. Bu kaza neticesinde 5 vatandaşımız hafif şekilde yaralanmış olup, hastaneler sevk edilerek tedavileri gerçekleştirilmiştir.Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, olay yerine derhal giderek incelemelerde bulunmuş ve daha sonra da hastanede hafif yaralı komşularımızı ziyaret etmiştir. Kaza ile ilgili olarak gerekli işlemlerin yapılması ve olayda sorumluluğu olan kurum ve kişilerin tespiti için yasal başvurularımız gerçekleşmiştir"

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli Belediyesi'nden Tekne Kazası ile İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement