Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika
Güncel

Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğradı

Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğradı

* Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, evine girerken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı Dilekçi elinden ve bacağından yaralandı.

20.03.2015 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, evine girerken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı Dilekçi elinden ve bacağından yaralandı.

Haber-Kamera: Ramazan Eğri - Ozan URAL - Uzay KESMEN/ İstanbul DHA

Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, Ümraniye'deki evine girerken kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Dilekçi, elinden ve bacağından yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Ümraniye Armağanevler Mahallesi, Havuz Sokak üzerinde meydana geldi. Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi, Şişli'den makam aracıyla Ümraniye'deki evine geldi. Dilekçi, araçtan inip binaya girerken, arkasından yaklaşan motosiklet kaskı giymiş bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırgan, Zabıta Müdürü'ne 2 el silahla ateş etti. Açılan ateş sonucu Atilla Dilekçi elinden ve diz kapağının altından yaralandı.

SALDIRGAN KAÇTI

Saldırgan olay sonrası kaçarken, Zabıta Müdürü makam aracıyla Ümraniye Özel Erdem Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Olayı duyan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü ve Başkan Yardımcıları ile belediye çalışanları hastaneye akın etti.

İNÖNÜ: BİR İNŞAAT NEDENİYLE TEHDİTLER ALIYORDU

Hayri İnönü, ziyaretin ardından gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

"Bizim Zabıta Müdürümüz bir silahlı saldırıya uğradı. Ayağından ve elinden kurşun yarası aldı. Tehdit ediliyordu zaten. Gerekli bildirimleri polise yapmıştık. Böyle bir şey beklenmiyordu tabii ki. Eski tabirle, Teksas değil, bizim müdürümüz işini takip eden bir kişi, demek ki fazla sıkıştırdı ki böyle şeyler yaptı. Daha önce de tehdit almıştı, onunla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Zaten saldırıyı gerçekleştiren kasklıymış galiba. Arkadan gelmiş, şoförüne de ateş etmiş ama onu vuramamış. Bir inşaat nedeniyle tehditler alıyordu. Biliyorsunuz, belli şeyleri sıkıştırınca böyle şeyler oluyor, böyle tehditler oluyor. Her isteyene istediğini yaptırmayınca, böyle şeyler oluyor. Başka bir hastaneye, karşı tarafa götürüyoruz. Durumu iyi, hayati bir durumu yok. Gayet iyi." Zabıta Müdürü Atilla Dilekçi'nin eşi ise silah seslerini duyduğunu, olayın kapının önünde olduğunu söyledi. Dilekçi, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Amerikan Hastanesi'ne nakledildi.

HASTANEDE EMİR SARIGÜL KARŞILADI

Dilekçi, Amerikan Hastanesi acil girişinde eski Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül ve Şişli Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından karşılandı. Elinden ve diz kapağının altından vurularak yaralanan Dilekçi'nin ambulanstan indirildiği sırada sağ elinin sargıda olduğu görüldü. Atilla Dilekçi'nin tedavisine Özel Amerikan Hastanesi'nde devam edilecek. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli Belediyesi Zabıta Müdürü Evinin Önünde Silahlı Saldırıya Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement