Şişli'de Akaryakıt İstasyonundaki Soygun Girişimi - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Akaryakıt İstasyonundaki Soygun Girişimi

Şişli\'de Akaryakıt İstasyonundaki Soygun Girişimi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Şişli'deki bir akaryakıt istasyonunda, bir kişinin ölümüyle sonuçlanan soygun girişiminde gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

28.11.2016 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL (AA) - İstanbul Şişli'deki bir akaryakıt istasyonunda, bir kişinin ölümüyle sonuçlanan soygun girişiminde gözaltına alınan 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Piyalepaşa Bulvarı'nda, 25 Kasım'da yüzleri maskeli silahlı 3 kişi, bir akaryakıt istasyonunda soygun girişiminde bulundu. Silahlı çatışmanın yaşandığı olayda, bir kişi yaşamını yetirmiş, şüphelilerden ikisi yakalanırken diğeri ise olay yerinden kaçmıştı. Olayın ardından Okmeydanı Şark Kahvesi mevkisinde bir adrese baskın düzenleyen ekipler, Mardin Midyat doğumlu firari M.D.'yi (16) yakalayarak Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim etti.

Akaryakıt istasyonundaki paraları almaya çalışırken polis tarafından yakalanan Serdar D. ve Veysi M. isimli şüphelilerin Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 2 şüpheli, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edilirken 18 yaşından küçük olan M.D. isimli şahsın ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Olay anında başına mermi isabet eden ve kaldırıldığı Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yetiren Halil İbrahim Karanfil'in (42) ölümüyle ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'de Akaryakıt İstasyonundaki Soygun Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement