Şişli'de Cinayet - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Cinayet

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Cenazenin araca konulması Evlerinde elleri ayakları bağlı ve darp edilmiş şekilde bulunan yaşlı çiftten, Hagop Yakup Demirci hayatını kaybederken, yaralanan eşi Seta Ayda Demirci hastaneye kaldırıldı Polis, hırsızlık amacıyla eve giren şüphelilerin, çifti bağladıktan sonra kasadaki değerli eşyaları aldıkları ihtimali üzerinde duruyor Şişli'deki evlerinde elleri ayakları bağlı ve darp edilmiş şekilde bulunan yaşlı çiftten,Hagop Yakup Demirci hayatını kaybederken, yaralanan eşi Seta Ayda Demirci hastaneye kaldırıldı.

06.02.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Cenazenin araca konulması

Evlerinde elleri ayakları bağlı ve darp edilmiş şekilde bulunan yaşlı çiftten, Hagop Yakup Demirci hayatını kaybederken, yaralanan eşi Seta Ayda Demirci hastaneye kaldırıldı

Polis, hırsızlık amacıyla eve giren şüphelilerin, çifti bağladıktan sonra kasadaki değerli eşyaları aldıkları ihtimali üzerinde duruyor

Şişli'deki evlerinde elleri ayakları bağlı ve darp edilmiş şekilde bulunan yaşlı çiftten,Hagop Yakup Demirci hayatını kaybederken, yaralanan eşi Seta Ayda Demirci hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, çiftin yaşadığı evi temizlemek için binanın önüne gelen kadın, kapının açılmaması üzerine Demirci çiftinin yakınlarını aradı. Telefonla ulaşmaya çalışan akrabaları da çiftten haber alamayınca durum polise bildirildi.

Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye merdiveniyle daireye ulaşılması sonucu çiftin ellerinin ve ayaklarının bağlı, ağızlarının ise bantlı olduğu görüldü. Sağlık ekiplerinin daireye girmesiyle öldüğü belirlenen Hagop Yakup Demirci'nin cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, yaşadığı anlaşılan eşi ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri dairede araştırma yaptı.

Polis, hırsızlık amacıyla eve giren şüphelilerin çifti bağladıkları ve çelik kasadaki değerli eşyaları aldıkları ihtimali üzerinde duruyor.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şişli\'de Cinayet
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'de Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement