Şişli'de Gergin Gece - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Gergin Gece

Şişli'de bir çocuğa cinsel istismar iddiası ilçeyi karıştırdı.

14.09.2014 09:18  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de iddiaya göre bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle bir kişi gözaltına alındı. Olayı duyan mahalle sakinleri polis merkezini basmak isterken, çatışma yaşandı. Olay yerine giden bir basın mensubuyla şoförünü sivil polis zanneden mahalle sakinleri, şahısları linç etmek istedi. Şoförle haber kameramanı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, Kuştepe Mahallesi, Kuştepe Polis Merkezi'nde 23.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, polis ekipleri bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu şüphesiyle bir şahsı polis merkezine götürüldü. Olayı duyan mahalle sakinleri polis merkezine taş ve sopalarla saldırdı. Karakola çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilerek kalabalığa müdahale etti.

BASIN ARACINA LİNÇ GİRİŞİMİ

Basın mensupları olayı duyarak, Kuştepe Mahallesi'ne gitti. Bir basın aracını sivil polis ekibi zanneden mahalle sakinleri linç girişiminde bulundu. Aracın etrafını sopalı yaklaşık 40 kişinin sarmasıyla araç sürücüsü Şakir Şaban, olay yerinde uzaklaşmak istedi. Ara sokakta yolu kesilen basın aracına elleri sopalı ve taşlı grup saldırmaya başladı. Otomobil içinde bulunan araç sürücüsü Şakir Şaban ile haber kameramanı A.U. kalabalığın saldırısına uğradı. Saldırıda Şakir Şaban ile A.U. mahalleden yaya olarak kaçarak esnafa sığındı. Hastaneye götürülen şoför ile kameraman tedavi altına alındı. Araçta ise maddi hasar meydana geldi.

ŞÜPHELİ ŞAHIS ZIRHLI ARAÇLA GÖTÜRÜLDÜ

Polis merkezine saldırıda bulunan 300 kadar mahalle sakiniyle çevik kuvvet arasında çatışma çıktı. Çatışma esnasında polisler şüpheli şahsı zırhlı araçla karakoldan götürmek istediği esnada saldırıya uğradılar. Kontrolden çıkan mahalleli, etrafa saldırmaya başladı. Çevik kuvvet ekipleri gruba biber gazıyla müdahale etti. Gazdan etkilenenler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis tarafından gözaltına alınan zanlının, ilk ifadesinde çocuğa cinsel istismarda bulunmadığını söylediği öğrenildi.

Şişli\'de Gergin Gece
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şişli'de Gergin Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement