Şişli'de izinsiz gösteri devam ediyor - - Son Dakika
Güncel

Şişli'de izinsiz gösteri devam ediyor -

Şişli'de iş yerlerine zarar veren yüzleri maskeli bir grup, halk otobüsünü taşlayarak camlarını kırdı.

13.04.2014 05:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de iş yerlerine zarar veren yüzleri maskeli bir grup, halk otobüsünü taşlayarak camlarını kırdı. Okmeydanı Şark Kahvesi'nde zırhlı polis araçlarına havai fişek ve taş atan gruptakiler, polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçtı.

Halide Edip Adıvar Mahallesi Alaattin Elmas Sokağı'nda toplanan yüzleri maskeli kişiler, sokaktaki bazı iş yerlerinin camlarını taş atarak kırdı.

Yoldan geçen halk otobüsünü durdurarak yolcuları indiren bu kişiler, camları taşla kırarak araca zarar verdi. Gruptakiler, polis ekiplerinin bölgeye gelmesi üzerine Dolapdere istikametine kaçtı.

Aynı kişiler, Okmeydanı Şark Kahvesi'nde bulunan zırhlı polis araçlarına da havai fişek ve taş attı. Polis ekiplerinin biber gazıyla müdahale ettiği gruptakiler, dağılarak ara sokaklara girdi.

Polis ekiplerinin bölgedeki bekleyişi sürüyor.

Şişli\'de izinsiz gösteri devam ediyor -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'de izinsiz gösteri devam ediyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • objektif: yahu akp milletvekilleri allah aşkına siz meclisten hiç ayrılmayın ne olur .her dakikanız kanun çıkarmakla geçsin .türkiyede yüz yıldır ele geçmeyen fırsatı allah size nasip etti kıymetini bilin .halkın istediği ve haklı olduğu onlarca konu var ve muhalefet sizi lüzumsuz taktikle eleştiri ayağından oyalıyor ve hizmet etme azminizi köreltmeye çalışıyorlar cevap bile vermeyin onlara vakit hizmettir vakit fırsattır .onun için böyle kamu ve özel şahısların mallarına zarar verenleredeöyle bir ceza getirinki yapmak isteyenlerde vazgeçsin 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement