Şişli'de Şüpheli Çanta Alarmı - Son Dakika
Güncel

Şişli'de Şüpheli Çanta Alarmı

Şişli\'de Şüpheli Çanta Alarmı

Haber-Kamera: Rasim Emre GÜLBAŞ / İstanbul DHA Şişli'de bir otobüs durağında unutulan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi.

24.07.2015 20:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Rasim Emre GÜLBAŞ/ İstanbul DHA

Şişli'de bir otobüs durağında unutulan şüpheli çanta polisi alarma geçirdi. Fünyeyle patlatılan çantadan toka ve saç bandajı çıktı.

Şişli, Halaskargazi Caddesi'ndeki Osmanbey otobüs durağında, saat 17.00 sıralarında bir çanta olduğunu fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Bölgeye gelen polis ekipleri caddeyi güvenlik şeridiyle yaya ve araç geçişine kapattı; vatandaşları alandan uzaklaştırdı. Bu arada olay yerine bomba uzmanı ekipler gönderildi. Bomba uzmanı polis özel kıyafetlerini giyerek şüpheli çocuk çantasını fünye ile kontrollü şekilde patlattı. Büyük bir gürültüyle patlayan çantadan toka ve saç bandajı çıktı; patlamanın şiddetiyle de otobüs durağının camları kırıldı. Yapılan incelemenin ardından cadde yaya ve araç trafiğine yeniden açıldı; bazı vatandaşlar otobüs durağına gelip ellerindeki cep telefonlarıyla patlatılan çantanın ve kırılan camların görüntüsü çekti.

Öte yandan olay nedeniyle bir süre kapalı olan caddede araç kuyrukları oluştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şişli'de Şüpheli Çanta Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement