Şişli'deki Kazada Ölen Biçer Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şişli'deki Kazada Ölen Biçer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şişli'de inşaatta asansörün düşmesi sonucu yaşamını yitiren 10 işçiden Vahdet Biçer (28), Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı Sarıçalı mahallesinde toprağa verildi.

09.09.2014 05:41  Güncelleme: 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gece Akhisar Kirazoğlu Devlet Hastanesi morguna getirilen Biçer'in cenazesi, sabah morgdan alınarak, Sarıçalı mahallesindeki yakınlarının evinin önüne getirildi.

Gözyaşları içerisinde karşılanan Biçer'in tabutuna sarılmak isteyen anne Ayşe Biçer, yakınlarını tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Biçer'in cenazesi daha sonra Aşağı Cami'ne götürülerek kılınan cenaze namazı ardından köy mezarlığında babası Recep Biçer'in yanına defnedildi.

Cenazenin camiden çıkarılışı sırasında anne Ayşe Biçer, ''babana selam söyle'' diyerek tabuta sarılarak ağladı. Olayın sorumlularından hesap sorulmasını ve ihmali olanların cezalandırılmasını isteyen Ayşe Biçer'in fenalık geçirmesi üzerine sağlık ekipleri müdahale etti.

Cenaze törenine AK Parti Manisa milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Biçer ailesinin İzmir'deki yakınları ile Sarıçalı mahallesi sakinleri katıldı.

"YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORDU"

Öte yandan Vahdet Biçer'in dayısı Muhammet Çağan, yaklaşık 20 yıl önce İzmir'e göç eden Vahdet Biçer'in yaklaşık 10 yıl önce babasını kanser hastalığından kaybettiğini, daha sonra elektrik ustası olarak yurt dışında çalıştığını bir süre önce de Türkiye'ye döndüğü belirtti.

Yeğeninin ölüm haberini aldıktan sonra İstanbul'a giderek cenazeyi teslim aldıklarını söyleyen Çağan, ''Vahdet sürekli yurt dışında çalışıyordu, çalıştığı bu iş yerine başlayalı 1 yıl olmadı. Bekar ve 28 yaşındaydı. Kazada birlikte çalıştığı 3 elektrikçi ve bir de asansörcü ile 4 kişiler, yanlarında da 6 işçi daha varmış. Kaza ile ilgili inceleme yapılacak, gereken neyse yapılacaktır" diye konuştu.

Çağan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Çalışma Bakanı Faruk Çelik, kendilerini arayarak başsağlığı dilediğini ve gerekenin yapılacağını söylediklerini ifade etti.

Şişli\'deki Kazada Ölen Biçer Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'deki Kazada Ölen Biçer Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement