Şişli'deki asansör kazasında hayatını kaybeden Tatoğlu'nun babası - - Son Dakika
Güncel

Şişli'deki asansör kazasında hayatını kaybeden Tatoğlu'nun babası -

İstanbul'un Şişli ilçesindeki şantiyede asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçiden Cengiz Tatoğlu'nun cenazesi, memleketi Zonguldak'ta defnedildi.

08.09.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Şişli ilçesindeki şantiyede asansörün düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçiden Cengiz Tatoğlu'nun cenazesi, memleketi Zonguldak'ta defnedildi.

Tatoğlu'nun cenazesi, Beycuma beldesine bağlı Kaleoğlu köyünde kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Hayatını kaybeden 40 yaşındaki işçinin eşi Sevim ile kızı Ceren gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenaze törenine AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Beycuma Belde Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, köy sakinleri ve yakınları katıldı.

- Acılı baba Tatoğlu

Baba Selim Tatoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kazadan önce asansörlerin çalışmadığını öğrendiklerini belirterek, olay günü öğleden sonra asansörlerin çalıştığına dair rapor verildiğini bildiklerini söyledi.

Olayı televizyondan duyduğunu anlatan Tatoğlu, şöyle konuştu:

"Biz de hemen yola çıktık. Oğlumun hayalleri vardı. Zonguldak'a dönmek istemedi, ailesi oradaydı. Biz de buraya gelmesini istedik. Yaklaşık 15 yıldır İstanbul'da yaşıyordu. Bildiğimiz kadarıyla kazanın meydana geldiği yerde 4-5 aydır çalışıyordu. Olaydan iki akşam önce telefonda görüştük. Bize, bayramda gelemeyeceğini ve iki gün izin verildiğini söyledi. Biz de 'o zaman yanına geliriz' dedik. Annesiyle yaklaşık 45 dakika konuştu. İş koşullarından hiç bahsetmiyordu. Suçlu kimse cezasını çekmesini istiyoruz. Ben oğlumu ölmesi için oraya göndermedim."

- Cenazeler karışmış

İstanbul'a oğlunun cenazesini almaya gittiklerinde iş arkadaşının kendilerine Cengiz Tatoğlu'nun cenazesini başkasının cenazesi olarak gösterdiğini vurgulayan Tatoğlu, "Biz tam inanamadık. Hastane morgunda cenaze yıkandığında oğlumun cenazesi olmadığını gördük. Eşini çağırdım sonra onlar oğlumu teşhis ettiler. Ben oğlumun bir parmağının kesik ve kaşında yara olduğunu biliyordum. İkinci sefer olay yerine gittiğimizde oğlumun cenazesini aldık" diye konuştu.

Şişli\'deki asansör kazasında hayatını kaybeden Tatoğlu\'nun babası -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'deki asansör kazasında hayatını kaybeden Tatoğlu'nun babası - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement