Şişli'deki Şüpheli Araç - Son Dakika
Güncel

Şişli'deki Şüpheli Araç

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bomba imha ekibinin çalışması Şişli'deki şüpheli araç Şüpheli görülen minibüste yapılan incelemede herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmaması üzerine, cadde trafiğe açıldı Şişli'de şüpheli olduğu gerekçesiyle incelenen minibüste yapılan aramada, herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmadı.

23.03.2016 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bomba imha ekibinin çalışması Şişli'deki şüpheli araç

Şüpheli görülen minibüste yapılan incelemede herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmaması üzerine, cadde trafiğe açıldı

Şişli'de şüpheli olduğu gerekçesiyle incelenen minibüste yapılan aramada, herhangi bir olumsuz bulguya rastlanılmadı.

Okmeydanı Darülaceze Caddesi'nde seyir halindeyken şüpheli olduğu gerekçesiyle durdurulan 34 LD 9862 plakalı minibüste, Terörle Mücadele ile Bomba İmha ve İnceleme Şubesi ekiplerince detaylı inceleme yapıldı.

görülen bir minibüsü durduran polis, Terörle Mücadele ile Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından detaylı arama yapıldıktan sonra araç polisler tarafından çekildi ve cadde trafiğe açıldı.

Emniyet kaynaklarının verdiği bilgiye göre, Okmeydanı Darülaceze Caddesi'nden Taksim yönüne giden 34 LD 9862 plakalı çalıntı minibüs, hakkında Ağrı Doğubeyazıt'tan "Terör saldırısı şüphesi/ Bombalı araç" şeklinde kaydı bulunduğu öğrenildi.

Araçta bulunan Sedat K. ve Güven Ö. minibüsten indirilerek polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin geçmişte gümrük kaçakçılığından kaydının bulunduğu öğrenildi. Minibüste yapılan incelemelere herhangi birşey bulunamadı.

Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince ön inceleme yapıldıktan sonra Terörle Mücadele ile Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından da detaylı arama yapılan araç, eminetin oto parkına çekildi.

İnceleme ve aracın çekilmesinden sonra güvenlik şeridi kaldırılarak yol trafiğe açıldı.

Şişli\'deki Şüpheli Araç
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişli'deki Şüpheli Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement