Şişme Bot ve Sahte Can Yeleği Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Şişme Bot ve Sahte Can Yeleği Operasyonu

Görüntü Dökümü : Sahte can yeleği imalathanesinden detaylar Polis ekiplerinin arama çalışmalarından görüntüler - Konak ve Bornova ilçelerinde 10 iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda sahte ve taklit can yeleği ile şişme bota el konuldu İzmir'de sahte ve taklit can yeleği ile şişme bot imal eden 10 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

18.01.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görüntü Dökümü :

Sahte can yeleği imalathanesinden detaylar

Polis ekiplerinin arama çalışmalarından görüntüler - Konak ve Bornova ilçelerinde 10 iş yerine düzenlenen eş zamanlı operasyonda çok sayıda sahte ve taklit can yeleği ile şişme bota el konuldu

İzmir'de sahte ve taklit can yeleği ile şişme bot imal eden 10 iş yerine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Basmane ve Kemeraltı bölgelerindeki bazı iş yerleri ve imalathanelerde kaçak ve sahte can yeleği imalatı yapıldığı istihbaratı üzerine eş zamanlı operasyon başlattı.

İmalathane ve depo olarak kullanılan adreslere düzenlenen operasyonda çok sayıda sahte ve taklit can yeleğine el konuldu.

Bornova ilçesinde de şişme bot üreten imalathanede yapılan aramada çok sayıda bot ile lastik parçası bulundu.

Operasyona Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Piyasa Gözetim ve Denetimi ekipleri de katıldı.

Ruhsatsız iş yerleri ve sigortasız eleman çalıştıran iş yerleriyle ilgili cezai işlemlerin uygulandığı operasyonda şu ana kadar gözaltına alınan olmadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şişme Bot ve Sahte Can Yeleği Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement