Sitespor'dan Bir İmza Daha - Son Dakika
Yerel

Sitespor'dan Bir İmza Daha

Sitespor\'dan Bir İmza Daha

2013-2014 sezonunda Tekirdağ Birinci Amatör Ligi’ni şampiyon tamamlayan Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi temsilcilerinden Site Spor Kulübü, yeni sezon transferlerine bir yenisini daha ekledi.

18.08.2014 10:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013-2014 sezonunda Tekirdağ Birinci Amatör Ligi'ni şampiyon tamamlayan Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesi temsilcilerinden Site Spor Kulübü, yeni sezon transferlerine bir yenisini daha ekledi.

Kapaklı Sitespor 1996 Bafra doğumlu Özkan Hekkimoğlu ile anlaşmaya vardı. Futbol hayatına 14 yaşında Kapaklıspor formasıyla başlayan Özkan, dört sezon boyunca Kapaklı Spor formasını terletti. Kapaklıspor'un çeşitli alt yapı kategorilerinde mücadele eden Özkan'ın, sezon öncesi kampına dahil edileceği belirtildi. 19 yaş kategorisinde de mücadele edebilecek olan genç futbolcu, orta sahada görev yapıyor.

İmza töreni sonrası konuşan Sitespor Kulüp Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, "Özkan'ı kadromuza kattığımızdan dolayı camia olarak mutluyuz. Süper Amatör Ligi zorlu bir lig. Özkan genç bir kardeşimiz, öncelikli olarak onu 19 yaş altı grubunda değerlendireceğiz. Hocamızın talepleri doğrultusunda gerekli transferleri yapmaktayız. Bu sezonda Sitespor'a layık olarak mücadele edecek bir takım oluşturma çabası içerisindeyiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sitespor'dan Bir İmza Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement