Sivas 12 Milyon Lira İsabet Eden Zara İlçesinde Büyük Heyecan - Son Dakika
Güncel

Sivas 12 Milyon Lira İsabet Eden Zara İlçesinde Büyük Heyecan

Sivas 12 Milyon Lira İsabet Eden Zara İlçesinde Büyük Heyecan

Süper Loto'da haftalardır devreden büyük ikramiye Sivas'ın Zara İlçesi'nde '18-27-33-38-43-53' numaralarını oynayan talihliye çıktı.

12.02.2016 13:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Loto'da haftalardır devreden büyük ikramiye Sivas'ın Zara İlçesi'nde '18-27-33-38-43-53' numaralarını oynayan talihliye çıktı. 12 milyon lirayı kazanan şanslı henüz ortaya çıkmadı ancak ilçede büyük heyecan yaşandı.

Süper Loto'da 9 haftadır devreden 11 Şubat tarihli çekiliş sonuçları dün gece açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişle Kahramanmaraş ve Sivas'tan oynanan iki kuponun talihlilerine 12 milyon lira çıktı. Kuponlardan birinin Sivas'ın 15 bin nüfuslu Zara İlçesi'nde oynandığı ortaya çıktı. Kuponun Zara'da bulunan tek sayısal loto bayiinde oynandığı ve geçtiğimiz hafta burada yaklaşık 4 bin kupon yatırıldığı öğrenildi. Loto bayisine büyük ikramiyenin ilçeye isabet ettiğine dair afiş asıldı.

"ÖĞRENCİLER İÇİN BURS SAĞLARSA SEVİNİRİZ"

İlçedeki sayısal loto bayisi işletmecisi Yusuf Ziya Kurt, "Dünkü ikramiyenin 24 milyona çıkması hepimizi heyecanlandırmıştır. Bende dün İstanbul'daydım. Uçağa binerken de sanki içimde bu sefer Zara'ya çıkacakmış gibi bir duygu vardı. Bir telefon görüşmesinde de bunu dile getirmiştim. Bu sefer Zara'ya çıkacak demiştim. Zannediyorum 12 milyon liralık bir rakam Sivas tarihinin değil belki Anadolu tarihinin en büyük ikramiyesi olarak isabet etti. Ben çıkan vatandaşımıza hayırlı olsun diliyorum. Bu Milli Piyango ikramiyelerinde olumsuz hikayeler duymaktayız. Rakamın yüksek çıkmasından sonra belki insanlar bunun ağırlığını kaldırmamakta ve olumsuzluklar yaşamakta, umarım vatandaşımız böyle bir şeye maruz kalmaz. Bayi olarak herhangi bir beklentimiz yoktur. Hayırlı, uğurlu olsun kendisine güle güle harcamayı nasip etsin. Ancak bir tavsiyem var biz Zaralılar olarak eğitim ve öğretime önem veren bir ilçeyiz. Hem Türkiye genelinde hem Sivas özelinde bilinen bir değerdir bu. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize uzun soluklu burs sağlarsa seviniriz." dedi. Talihlinin henüz ortaya çıkmadığına da belirten Kurt, "Belki bir Zaralıya da çıkmamış olabilir, ilçemiz belirli bir yol güzergahı üzerinde bu güzergah içerisinde geçen bir vatandaşımıza da çıkmış olabilir. İnşallah hayırlısıyla kendisine harcamayı nasip eder ve dileğimizi yerine getirir" dedi.

"ZARASPOR'A YARDIM EDERDİM"

İlçede oturanlardan Adil Öztürk ise, "Çıkan hemşerimize başarılar diliyorum. İnşallah hayırlı vesilelerde kullanır. İlçemize, kendisine hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bize çıksa yatırım yapardık galiba, ekonomiye katkıda bulunmaya çalışırdık" dedi. Mehmet Çiçekli de, "Yıllardan beri ilçemize böyle bir ikramiye çıkmıyordu, ilimize de çıkmamıştı. İç Anadolu Bölgesi'ne de çıkmamıştı. Bu ikramiye bu sefer bizim ilçemize çıktı. Çıkan arkadaşa bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Kendisi inşallah hayırlı yatırımlar yapar. Hayırlı, uğurlu olsun. Bana çıksa ben ilk önce Zaraspor'umuza yardım ederdim. Zara'ya da iş imkanı sağlarım"dedi. Yüksel Sarıtaş da, "Bu Zara için sevindirici bir şey. İnşallah sürekli buraya çıkar, herkes menfaatlenir. Güzel bir şey ilçemiz için. Kim kazandıysa hayırlı, uğurlu olsun. Şanslı kişiyle ilgili söylentiler var ama kim olduğu kesin olarak belli değil. İnşallah hayırlı işlerde kullanılır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas 12 Milyon Lira İsabet Eden Zara İlçesinde Büyük Heyecan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında, 2 araç ile bir motosikletin karıştığı zincirleme kaza sonucunda ölü ve yaralıların olduğu bildirildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı
    21:43 Batman'da iftar saatinde husumetlisinin iş yerine silahla ateş eden şüpheli yakalandı

    Batman'da H.Y. isimli şahıs, iftar saatinde gittiği husumetlisi R. A'nın cep telefonu dükkanına silahla ateş etti. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken iş yerinde hasar meydana geldi. Şüpheli H.Y. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde yapılan antrenman, çift kale maçla sona erdi. Galatasaray, cumartesi günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı idmanla Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

  • Adana'da Koruyucu Aileler ve Çocukları İftar Yemeğinde Buluştu
    21:41 Adana'da Koruyucu Aileler ve Çocukları İftar Yemeğinde Buluştu

    Adana'da düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde koruyucu aileler ve çocuklar bir araya geldi. DAİMFED Başkanı Mustafa Karslıoğlu, etkinliği düzenli bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve koruyucu ailelere teşekkür etti. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ise, bu kutsal faaliyete katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. İftar programında çocuklarla eğlenceli oyunlar oynandı ve Hacivat ile Karagöz gösterisi yapıldı.

  • Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı
    21:41 Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı

    Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Samsun'da partisinin iftar programına katıldı. Davutoğlu, programda yaptığı konuşmada, Samsun'un bilinçli seçmenlere sahip bir il olduğunu belirtti. Ayrıca, 31 Mart seçimlerinde halkın iktidara mesaj vereceğine inandığını ve temiz, ahlaklı bir belediyecilik anlayışını göstereceklerini söyledi. Davutoğlu, 1 Nisan sonrası için kaygılı olduğunu ifade ederek, toplumsal muhalefetin yoğunluk oluşturduğunu ve siyasetlerini daha güçlü bir şekilde yapma sorumluluklarının olduğunu vurguladı.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?
    21:41 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter: Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı kim?

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Ataşehir İlçe Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanının fotoğrafının veya afişinin paylaşılmasından utanıp utanmadığını sordu. Yönter, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı adaylarının seçimi kazanacağını belirtti ve İstanbul'un tek gündemi olan bir belediye başkanının yönetmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Ekrem İmamoğlu'nun 5 yıldır İstanbul'da görülmediğini iddia ederek, İstanbul'un son 5 yılda 50 yıl kaybettiğini söyledi.

  • Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı
    21:39 Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı

    Şırnak Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Millet Kıraathanesi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kıraathanede Dengbej Evi, kütüphane, okuma, sergi ve toplantı salonları bulunuyor. Belediye Başkanı Mehmet Yarka, yapıyı Beyaz Saray'a benzeterek, Şırnak halkının buraya Beyaz Saray dediğini söyledi. Yarka, gençlere yönelik projelerinin olduğunu ve dijital gençlik merkezi yapacaklarını belirtti.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris'te Miting Düzenledi
    21:38 CHP Genel Başkanı Özgür Özel Marmaris'te Miting Düzenledi

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'nın Marmaris ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı ve vatandaşlara seslendi. Özel, oy kullanmaya kadar herkesin komşularına, müşterilerine, öğrencilerine, arkadaşlarına ulaşarak CHP'ye destek vermelerini istedi.


Advertisement