Sivas - Bakan Yılmaz: Muhalefet Liderleri Seçimi Kaybederse İstifa Etmeli - Son Dakika
Güncel

Sivas - Bakan Yılmaz: Muhalefet Liderleri Seçimi Kaybederse İstifa Etmeli

Sivas - Bakan Yılmaz: Muhalefet Liderleri Seçimi Kaybederse İstifa Etmeli

Bakan Yılmaz: Muhalefet liderleri seçimi kaybederse istifa etmeli (2) AÇILIŞ VE ZİYARETLERDE BULUNDU Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki temasları sırasında İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen, 'Yeni Alınan İş Makinelerinin Hizmete Sunulması ve 2015 yılı Yaz Çalışma Sezonu Açılışı? programına katıldı.

09.05.2015 19:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan Yılmaz: Muhalefet liderleri seçimi kaybederse istifa etmeli (2)

AÇILIŞ VE ZİYARETLERDE BULUNDU

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas'taki temasları sırasında İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen, 'Yeni Alınan İş Makinelerinin Hizmete Sunulması ve 2015 yılı Yaz Çalışma Sezonu Açılışı? programına katıldı. İl Özel İdaresi Asfalt Tesisleri'nden düzenlenen programa Bakan Yılmaz'ın yanı sıra, Sivas Valisi Alim Barut, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Belediye Başkanı Sami Aydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan, diğer protokol üyeleri ve işçiler katıldı.

Yılmaz, daha sonra temasları kapsamında Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu tarafından (UDEF), Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi Bahçesi'nde açılan ülkelerin sergisini gezdi. Bakan Yılmaz, ardından Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Sivas Şube Başkanlığı yeni hizmet binasının açılışına katıldı. Açılışın ardından Bakan Yılmaz, Şarkışla ilçesine geçerek, AK Parti Şarkışla Kadın Kolları Başkanlığınca bir düğün salonunda düzenlenen, 'Anneler Günü' programına katıldı. Yılmaz, burada yaptığı konuşmada, salondaki tüm annelerin, 'Anneler Günü'nü kutladı. Konuşmanın ardından Şarkışla'da Kadın Kollarınca yılın annesi seçilen Dudu Sarıkaya'ya ve şehit annesi Hatice Bakıcı'ya çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas - Bakan Yılmaz: Muhalefet Liderleri Seçimi Kaybederse İstifa Etmeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement