Sivas Belediye Başkanı Ürgüp Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediye Başkanı Ürgüp Açıklaması

Sivas Belediye Başkanı Ürgüp Açıklaması

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını devam ediyor.

07.03.2014 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını devam ediyor.

Sivas Belediye Başkanı ve Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan adayı Doğan Ürgüp, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Sivas Defterdarlığını ziyaret eden Başkan Ürgüp, defterdar Mehmet Yazar ile bir süre sohbet ettikten sonra kurumda çalışan memurları da ziyaret ederek 5 yıllık görev süresi boyunca yapılan çalışmaları özetledi ve 30 Mart yerel seçimleri için destek istedi. Daha sonra İstasyon Caddesindeki esnafları ziyaret eden Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, esnaflar tarafından sıcak bir ortamda ağırlandı. Burada yapılan çalışmalara değinen Başkan Ürgüp, yaklaşan yerel seçimlerde esnaftan dua ve destek istedi.

Öğle yemeğini Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrikada işçilerle birlikte yiyen Başkan Ürgüp, şirket yönetimi ile bir süre görüştükten sonra Türk Telekom'u ziyaret etti. Burada Telekom İl Müdürü Murat Kaya'yı makamında ziyaret eden Başkan Ürgüp, daha sonra Telekom personeli ile görüşerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yerel seçimler için destek istedi. Daha sonra Mevlana mahallesindeki esnafları da ziyaret eden Başkan Ürgüp seçimlerde dua ve destek isterken vatandaşlar da destek sözü verdi.

Seçim gezileri kapsamında İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünü de ziyaret eden Başkan Ürgüp, burada kurum müdürü İhsan Aslan'la bir süre sohbet etti.

Başkan Ürgüp son olarak Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezi'nde açılan ve Halk Eğitim Merkezi ve Sivas Belediyesi Hanımlar Kültür Merkezleri ile birlikte İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Kültür Merkezinde üretilen çalışmalardan oluşan sergi açılışına katıldı. Sergi açılışına İl Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı. Burada konuşan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Yıldırım, emeği geçen herkese teşekkür etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediye Başkanı Ürgüp Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement