Sivas Belediyesi Ramazan Ayına Hazır - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediyesi Ramazan Ayına Hazır

Sivas Belediyesi Ramazan Ayına Hazır

Sivas Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

04.06.2016 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediyesi Ramazan ayı hazırlıklarını tamamladı.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten ve tüm Türkiye'ye örnek bir yardımlaşma modeli sunan Hayat Ağacı Derneği, Ramazan dolayısıyla daha fazla ihtiyaçlı aileye ulaşarak insanların yüzünde bir tebessüm oluşturmak için çalışmalarını gayretle sürdürüyor. Yapılan hazırlıkları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Sami Aydın, Gıda Bankası'nın gıda, giyim, ayakkabı ve zücaciye gibi reyonlarını gezerek Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten'den bilgi aldı.

Hayat Ağacı Derneği'nin, dünyanın en şeffaf, en adaletli ve istismara kapalı olan sosyal yardımlaşma modeli olduğunu söyleyen Başkan Aydın, aylık bin 200 aileye ulaşan Gıda Bankası'nın Ramazan ayı nedeniyle hayır sahiplerinin yardımlarını 5 bin aileye taşıyacağını ifade etti.

Tüm hazırlıklarının tamamlandığını vurgulayan Başkan Aydın, Buruciye Medresesi yanına kurulan iftar çadırında bu sene kapasitenin 2 bin kişinin üzerine çıkarıldığını belirtti ve "Hem Gıda Bankası'na, hem de iftar çadırına destek veren hayır sahiplerimize çok teşekkür ediyorum. Belediye olarak altyapı ve üstyapı projelerimiz çok önemli ama daha önemlisi sosyal yardımlaşma anlamında yaptığımız bu çalışmalardır." dedi.

Ramazan ayı içerisinde iftarları mümkün oldukça ihtiyaçlı ailelerle birlikte açmaya gayret edeceklerini anlatan Başkan Aydın, "Çat kapı iftarlarımız bu sene de devam edecek. En çok zevk aldığımız iftarlar ihtiyaçlı ailelerimizle yaptığımız sürpriz iftarlar oluyor. Diğer tarafta da resmi kurumlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın yaptığı iftar programları var. Bunlara fazla katılamayacağımız için hoş görülerine sığınıyoruz. Çünkü ihtiyaçlı ailelerimizle yaptığımız iftarların mutluluğu çok büyük oluyor." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediyesi Ramazan Ayına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement