Sivas Emniyet Müdürü Çalışkan'dan Sivasspor'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Sivas Emniyet Müdürü Çalışkan'dan Sivasspor'a Ziyaret

Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Sivasspor'u ziyaret etti.

23.07.2014 11:15  Güncelleme: 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, Sivasspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kulübe iadeiziyarette bulunan Çalışkan, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Çalışkan, Sivasspor'un şehrin markası olduğunu ve Sivas'ın tanıtımında öncü rol oynadığını belirterek, "Taraftarın takımına sahip çıktığını, centilmence desteklediğini ve bu sayede Sivasspor'un da çok başarılı olduğunu gördüm. Yeni sezon öncesi görüş ve temennilerimizi belirtmek ve iadeiziyarette bulunmak için geldim. Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu'nun ve Emniyet Müdürlüğümüzün ortak hareket ettiğini müşahede ettim. Bundan mutluluk duyuyorum. Önümüzdeki sezon da geçtiğimiz sezon gibi başarılı başlayacağımıza ve tamamlayacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Ziyaretinden dolayı Çalışkan'a teşekkür eden Otyakmaz, "Emniyet Müdürümüz ilk defa tesislerimize geldi. Hem tesislerimizi tanıma hem de önümüzdeki dönemin planlamasını yapmak açısından olumlu bir görüşme oldu" açıklamasında bulundu.

Otyakmaz, Çalışkan'a üzerinde "Turgay Çalışkan" yazan, 58 numaralı Sivasspor forması hediye etti.

Ziyarette, Sivasspor Kulübü yöneticileri Ekrem Munar, Uğur Akkuş, Faruk Taşseten, Mehmet Ali Topal ve Mehmet Boyraz hazır bulundu. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Emniyet Müdürü Çalışkan'dan Sivasspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement