Sivas Engelliler Derneği Kaymakam FIRAT'ı Ziyaret Ettiler. - Son Dakika
Güncel

Sivas Engelliler Derneği Kaymakam FIRAT'ı Ziyaret Ettiler.

Sivas Engelliler Derneği Kaymakam FIRAT\'ı Ziyaret Ettiler.

Sivas Engelliler Derneği , Şanlıurfa Engelliler Derneği Başkanı ve Ak Parti Engelliler Komisyon Başkanı Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT'ı Makamında Ziyaret Ettiler.

15.04.2016 15:58  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziyarete, Sivas Engelliler Derneği Başkanı Mehmet IMRE, Şanlıurfa Engelliler Derneği Başkanı ve Ak Parti Engelliler Komisyon Başkanı İbrahim TAPIŞAK, Akçakale Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet EFEAKDOĞAN ve Beraberinde ki Dernek Üyeleri Katıldı.

Kaymakam Eyüp FIRAT'ı makamında ziyaret eden dernek başkanları ve üyeleri Kaymakamı FIRAT ile ilçede engelliler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular sıcak samimi bir ortamda geçen sohbette Kaymakam Eyüp FIRAT ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şanlıurfa Engelliler Derneği Başkanı ve Ak Parti Engelliler Komisyon Başkanı İbrahim TAPIŞAK; Sivas'tan gelen engelli kardeşlerimizi şanlıurfamız da misafir ettik. Şanlıurfa'mızı gezdirdik. Balıklı gölü, Eyyubiye'yi gezdirdik ve şuanda da Akçakale ilçemize geldik. Akçakale'yi gezdikten sonra Akçakale ilçe Kaymakamımızı da ziyaret edelim istedik Kaymakamımızla alışveriş istişaresinde bulunduk, Sayın Kaymakamımızla engelli yaşantıları hakkında Ahmet başkanım anlatmıştı, Sayın Kaymakamımızla engelli kardeşlerimizin sorunlarını burada çözmüşler ve bu konulara değinmişler. Ben sizlerin huzurunuzda Sayın Kaymakamımız Eyüp FIRAT'a engelli arkadaşlarım adına teşekkürlerimi arz ediyorum. dedi.

Sivas Engelliler Derneği Başkanı Mehmet IMRE; Şanlıurfa Dernek Başkanımızın daveti üzerine 25 engelli grubumuzla Şanlıurfa'ya geldik 2 gündür urfadayız. Bu günde Akçakale Umuda Engel Yok Derneği Başkanı Ahmet EFEAKDOĞAN'ın davetlisi olarak Akçakale İlçesine geldik. Sayın Akçakale Kaymakamımız Eyüp FIRAT'ı ziyaret ettik. Engelli arkadaşlarımızı sosyalleştirmek amacıyla bu gibi programları yapmaktayız. Gerçekten çok mutlu olduk misafir perverliklerin den ve dostluklarından çok memnun kaldık. Allah kendilerinden razı olsun inşallah bir dahaki dönemde daha fazla engelli arkadaşlarımızla buraya geleceğiz. Dedi.

Akçakale Kaymakamı Eyüp FIRAT ise; Sivas'tan gelen kardeşlerimizi Akçakale'mizde ağırlamaktan şeref duyduğumu belirtmek isterim. Dernekleşme her alanda önemli ama engelli kardeşlerimizin dernekleşmesi, vakıflaşması gerçekten çok önemli çünkü engelli kardeşlerimizin belki de en temel problemi hayatın içersinde görünür olmaları bu dernekler vasıtasıyla sağlaya biliyoruz. Ben Sivas Engelliler Derneği Başkanımıza, Şanlıurfa'mızın Engelli Derneği Başkanımıza ve Akçakale Derneği Başkanımıza bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sivas Engelliler Derneği Kaymakam FIRAT'ı Ziyaret Ettiler. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement