Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünsal'dan Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünsal'dan Basın Bayramı Mesajı

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünsal\'dan Basın Bayramı Mesajı

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal basında sansürün kaldırılışının 108’inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

23.07.2016 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal basında sansürün kaldırılışının 108'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Ünsal mesajında,"Her bireyin bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğü sadece demokrasiyle idare edilen ülkelerde vardır. 15 Temmuz'da milli iradeyi sekteye uğratmak ve emperyalist devletlerin çıkarları doğrultusunda Türkiye'yi yeniden yapılandırmak isteyen Fetullah Gülen Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması tarafından girişilen darbe kalkışmasında Türk basını olarak dimdik ayakta durduk.

Hiçbir güç Türk basınını, halkımızın doğru haber alma hakkını kısıtlayamayacaktır. Sansürün kaldırılmasının 108'inci yılında 15 Temmuz kalkışmasında devletimize ve milletimize namlularını çeviren FETÖ terör örgütünün karşısında kanımızın son damlasına kadar olacağımızın altını bir kez daha önemle çiziyor, Allah'tan 15 Temmuz gibi ihanet dolu bir geceyi bir daha yaşatmamasını niyaz ediyor ve zor şartlar altında görev yapan tüm meslektaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ünsal'dan Basın Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement