Sivas Kılıçdaroğlu'na Yönelik Saldırıya Sivas'tan Tepki - Son Dakika
Güncel

Sivas Kılıçdaroğlu'na Yönelik Saldırıya Sivas'tan Tepki

Sivas Kılıçdaroğlu\'na Yönelik Saldırıya Sivas\'tan Tepki

Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya Sivas'tan tepkiCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Teşkilatı, partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan terör saldırısını protesto etti.

26.08.2016 19:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırıya Sivas'tan tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Teşkilatı, partilerinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik yapılan terör saldırısını protesto etti.

CHP Sivas İl Teşkilatı üyeleri, PKK'lı teröristler tarafından partilerinin genel başkanı Kılıçdaroğlu'na yönelik düzenlenen silahlı saldırıya tepki gösterdi. Kent meydanında toplanan 30 kişilik grup adına açıklama yapan CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, "Ülkemiz uzun bir süredir zor ve çetin bir dönemden geçmektedir. Terör örgütleri ülkemizin farklı bölgelerinde katliamlar yapmakta, saldırılar düzenlemektedir. En son saldırı dün Artvin ilimizde genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı yapılmıştır. Yıllardır bir cemaatin eline bırakılan istihbarat teşkilatı düzeltilmeli ve gerekli çalışmalar yapılarak iç güvenliğimiz bir an önce sağlanmalıdır. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak her türlü terörün karşısında durmaya devam edeceğiz. Ülkemizin bağımsızlığı için, demokrasi ve özgürlüklerimiz için, laik ve sosyal hukuk devletimiz için bir canımız var oda ülkemize ve milletimize feda olsun. İster PKK, ister IŞİD, ister FETÖ bütün terör örgütleri şunu iyi bilsin ki birliğimize beraberliğimize asla zarar veremeyecekler." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Kılıçdaroğlu'na Yönelik Saldırıya Sivas'tan Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement