Sivas -Meslektaşları İsmail Güneş'i Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Sivas -Meslektaşları İsmail Güneş'i Unutmadı

Sivas -Meslektaşları İsmail Güneş\'i Unutmadı

Dha YURT- Meslektaşları İsmail Güneş'i unutmadı SİVAS'ta görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, 6 yıl önce helikopter kazasında yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in mezarını ziyaret ederek dua etti.

10.01.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha YURT- Meslektaşları İsmail Güneş'i unutmadı

SİVAS'ta görev yapan basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, 6 yıl önce helikopter kazasında yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in mezarını ziyaret ederek dua etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentteki ulusal ve yerel basında çalışan basın mensupları, 25 Mart 2009'da Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında Büyük Birlik Partisi (BBP) eski Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da aralarında bulunduğu 6 kişi ile birlikte yaşamını yitiren gazeteci İsmail Güneş'in mezarını ziyaret etti. Arkadaşlarının mezarına karanfil bırakan basın mensupları, daha sonra Güneş'in mezarı başında dua etti. Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fikret Ünsal, "Her yıl olduğu gibi bugüne şehitlikte İsmail'imizi ziyaret ederek başladık" dedikten sonra meslekin zorluklarını anlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas -Meslektaşları İsmail Güneş'i Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement