Sivas Şehit Özel Harekat Polisi Osman Yurt'un Cenazesi Memleketine Getirildi Ek - Son Dakika
3. Sayfa

Sivas Şehit Özel Harekat Polisi Osman Yurt'un Cenazesi Memleketine Getirildi Ek

Sivas Şehit Özel Harekat Polisi Osman Yurt\'un Cenazesi Memleketine Getirildi Ek

Şehit polis memuru Osman Yurt'un cenazesi Sivas'a getirildi Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında şehit düşen özel harekat polis memuru 44 yaşındaki Osman Yurt memleketi Sivas'a getirildi.

10.02.2016 15:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit polis memuru Osman Yurt'un cenazesi Sivas'a getirildi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında şehit düşen özel harekat polis memuru 44 yaşındaki Osman Yurt memleketi Sivas'a getirildi. Cenazeyi karşılamaya gelen ailesi havaalanında gözyaşlarına boğuldu.

Ordu Emniyet Müdürlüğü, Özel Harekat Şubesi'nde görevli iken geçici görev ile gönderildiği Cizre'de düzenlenen operasyonlar sırasında şehit düşen özel hareket polis memuru Osman Yurt'un cenazesi askeri uçakla öğlen saatlerinde Sivas'a getirildi. Şehit polisin cenazesini Nuri Demirağ Havaalanı'nda Sivas Valisi Alim Barut, Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, annesi Huriye Yurt ile eşi Rabia, oğulları 19 yaşındaki Oğuzhan, 17 yaşındaki Ömer Faruk ve 15 yaşındaki Burak Yurt ile kardeşleri ve yakınları ile protokol üyeleri ve meslektaşları karşıladı. Şehidin annesi Huriye Yurt, tekerlekli sandalye üzerinde karşılama alanına geldi. Cenazenin askeri uçaktan indirilmesi sırasında yakınları gözyaşlarına boğuldu. Oğulları da gözyaşlarına hakim olamadı. Cenazenin götürülmesinin ardından dik vaziyette bekleyen büyük oğlui Oğuzhan, yana doğru düşerken yakınları tarafından yakalandı. Kız kardeşi Ayla Seyfikli, "Bizde bir sürü evlet var. Vatanımızın bir parçasını alamayacaksınız inşallah. Kalleşler. Elinize hiç bir şey geçmeyecek. Bizim şehitlerimiz bayrakla gelir, sizinkiler çöplükte" diye feryat etti. Fenalaşan bazı yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Cenaze aracına konulan şehidin naaşı konvoy eşliğinde Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna getirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Sivas Şehit Özel Harekat Polisi Osman Yurt'un Cenazesi Memleketine Getirildi Ek - Son Dakika


Advertisement