Sivas Sydv'den İhtiyaç Sahibi Ailelere 318 Bin Lira Nakdi Yardım - Son Dakika
Yerel

Sivas Sydv'den İhtiyaç Sahibi Ailelere 318 Bin Lira Nakdi Yardım

Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere 318 bin lira nakdi yardımda bulundu.

03.10.2014 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere 318 bin lira nakdi yardımda bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, ihtiyaç sahibi bin 576 aileye bayram ve temel ihtiyaçlarının karşılanması için 318 bin lira nakdi yardım yapıldığı belirtildi.

Bunun yanında, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi ailelerin temel ve orta öğretim kurumlarında eğitim gören çocuklarının eğitim materyalleri ve giyim ihtiyaçlarının karşılanması için öğrenci sayısı gözetilerek Vakıf Mütevelli Heyeti tarafından belirlenen miktarlarda 537 aileye 94 bin lira eğitim yardımında bulunulduğu ifade edilen açıklamada, hayırsever bir kuruluş tarafından bağışlanan 4 bin liralık kırtasiye alışveriş çekinin dağıtımının da sürdüğü bildirildi.

Açıklamada, sosyal yardım ödemelerinde aksaklık yaşanmaması için ihtiyaç sahibi ailelere sms yoluyla bilgilendirme yapıldığı kaydedildi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas Sydv'den İhtiyaç Sahibi Ailelere 318 Bin Lira Nakdi Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement