Sivas'ta 30 Ağustos Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta 30 Ağustos Etkinlikleri

Sivas\'ta 30 Ağustos Etkinlikleri

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılırken protokol üyeleri şehit aileleri ve gazilerin derneğini ziyaret etti.

30.08.2015 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılırken protokol üyeleri şehit aileleri ve gazilerin derneğini ziyaret etti. Tören geçişi ise yapılmadı.

Zafer Bayramı'nın 93'üncü yıldönümü nedeniyle Sivas Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Sivas Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından çelenk sunma töreni sona erdi. Tören ardından Sivas Valisi Alim Barut, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Fatih Celaleddin Sağır ve Belediye Başkanı Sami Aydın valilik makamında 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlamaları kabul etti. Vali Barut ve beraberindekiler daha sonra Muharip Gaziler Derneği ile Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. 26 Ağustos'ta provası yapılmasına karşın Başbakanlık genelgesi doğrultusunda tören geçişi  yapılmadı. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta 30 Ağustos Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement