Sivas'ta Bin Kişilik Yemek ve Aşure Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Bin Kişilik Yemek ve Aşure Dağıtıldı

Sivas\'ta Bin Kişilik Yemek ve Aşure Dağıtıldı

Sivas’ta faaliyet gösteren Deniz Yıldızları Derneği Kültür, Eğitim, Sanat ve Dayanışma Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara bin kişilik aşure ve yemek ikram etti.

07.11.2014 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta faaliyet gösteren Deniz Yıldızları Derneği Kültür, Eğitim, Sanat ve Dayanışma Derneği, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara bin kişilik aşure ve yemek ikram etti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin anısını yaşatmak için kurulan Deniz Yıldızları Kültür, Eğitim, Sanat ve Dayanışma Derneği, dernek binasında Muharrem ayı nedeniyle vatandaşlara yemek ve aşure ikram etti. Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve çok sayıda vatandaşın katıldığı programda yemekten ve aşureden almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Deniz Yıldızları Derneği'nin aşure programına katıldıklarını ve emeği geçenlere teşekkür ederek, "Muhsin Yazıcıoğlu Sivas ve ülke için çok önemli bir değerdi. Dolayısıyla Muhsin Yazıcıoğlu'nu sadece kendi ailesinin veya belli bir camianın değil bütün ülke için önemli bir değer olduğunun bilincinde olmamız lazım, siyaset üstü bir değer olduğunun bilincinde olmamız lazım ve bu ülkeye yapmış olduğu, kazandırdığı değerlerden dolayı kendisini her zaman rahmetle anıyoruz" dedi.

Deniz Yıldızları Kültür, Eğitim, Sanat ve Dayanışma Derneği Kurucu Genel Başkanı Nurhan Erdoğan ise Muharrem ayı dolayısıyla bin kişilik aşure ve yemek ikram ettiklerini belirterek, "Muharrem ayı nedeniyle aşure ve yemek programı gerçekleştirdik. Tüm Müslüman aleminin Muharrem ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Programda Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Bin Kişilik Yemek ve Aşure Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement