Sivas'ta Cipin Kelkit Çayı'na Düşmesi - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Cipin Kelkit Çayı'na Düşmesi

Kazada hayatını kaybeden Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın yengesi ve onun kardeşi son yolculuğuna uğurlandı.

05.08.2014 15:18  Güncelleme: 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde cipin Kelkit Çayı'na düşmesi sonucu hayatını kaybeden Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı'nın yengesi ve onun kardeşi toprağa verildi.

Kazada ölen Fatma Pınarbaşı (40) ve kardeşi Ümmügülsüm Sevim'in (34) cenazesi, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki otopsi işlemlerinin ardından Koyulhisar ilçesine götürüldü.

Koyulhisar Hükümet Konağı önünde öğle vakti düzenlenen törende, cenaze namazını İlçe Müftüsü Ahmet Ekiz kıldırdı. Pınarbaşı ve kardeşi Sevim'in cenazesi, ilçe mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Cenaze törenine, Pınarbaşı ve Sevim'in yakınları, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Koyulhisar Kaymakamı Şenol Turan, Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yasin Ayın'ın (24) kullandığı 41 FB 058 plakalı cip, D-100 Karayolu'nun Akseki Köyü yol ayrımı yakınında kontrolden çıktıktan sonra refüje çarpmış ve Kelkit Çayı'na düşmüştü. Kazada yaralanan Fatma Pınarbaşı, 112 Acil Servis ekiplerince Sivas'a getirilirken yolda, Ümmügülsüm Sevim ise kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Kazada yaralanan sürücü Ayın ile Ahmet Altan  hastaneye kaldırılmıştı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Cipin Kelkit Çayı'na Düşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement