Sivas'ta Demokrasi Nöbeti Bugün de Sürdü - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Demokrasi Nöbeti Bugün de Sürdü

Sivas\'ta Demokrasi Nöbeti Bugün de Sürdü

SİVAS'ta, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti bugün de devam etti.

30.07.2016 23:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS'ta, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının 15 Temmuz gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti bugün de devam etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) içerisinde bulunan FETÖ mensubu bir grup askerin gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara çıkan Sivas halkı demokrasi nöbetini 16'ıncı gününde de sürdürdü. Yaklaşık 10 bin kişi, Valilik binası önünde toplanırken, Kur'an'ı Kerim okunmasının ardından darbe girişiminde hayatı kaybedenler için dua edildi. Vatandaşlar FETÖ'ye tepki gösterdi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ise sevgi gösterilerinde bulundu. Kent meydanına çadır kuran vatandaşlar demokrasi nöbetini sürdürdü.

- Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Demokrasi Nöbeti Bugün de Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement