Sivas'ta Demokrasi Nöbeti Sürdü - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Demokrasi Nöbeti Sürdü

Sivas\'ta Demokrasi Nöbeti Sürdü

Sivas'ta demokrasi nöbeti sürdüSİVAS'ta, Fetullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması'nın (FETÖPDY) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti bu gece de devam etti.

07.08.2016 01:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta demokrasi nöbeti sürdü

SİVAS'ta, Fetullahçı Terör ÖrgütüParalel Devlet Yapılanması'nın (FETÖPDY) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbeti bu gece de devam etti.

FETÖ'nün 15 Temmuz'da yaptığı darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın herkesi meydanlara davet etmesiyle sokaklara dökülen Sivas halkı, demokrasi nöbetini 23'üncü günde de sürdürdü. Valilik binası önünde toplanan vatandaşlar FETÖ'ye tepki göstererek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sevgi gösterisinde bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin ve yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

Program da konuşan Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, Sizler Türkiye'nin istikbaline, istiklaline ve geleceğimize katkı koymak için bugün 23'üncü günde yine bu meydanlardasınız. Herbirinizin yüreğine sağlık. Allah sizden razı olsun. Bu ülkede 27 Mayıs'lar, 12 Eylül'ler, 27 Nisan'lar, 28 Şubat'lar yaşandı. Vatandaşımızı, milletimizi bir gerekçeyle yutkunduğu ve sesini çıkaramadığı bir ülkede, siz 15 Temmuz'da şahlanışınızı gösterdiniz. Türkiye'de darbeciler ilk defa böyle bir millet gördüler. Ama dünya demokrasi tarihinde böylesine bir milleti tankını kovalayan, onun önüne yatan, uçağını kovalayan bir milleti ilk defa gördü. O yüzden Türkiye'nin geleceği sizlere müteşekkirdir dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Demokrasi Nöbeti Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement