Sivas'ta Öğrenci Servisi Sürücüleri ve Rehber Personel Bilgilendirildi - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Öğrenci Servisi Sürücüleri ve Rehber Personel Bilgilendirildi

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle öğrenci servisi sürücüleri ve rehber personel için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

30.01.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı ve Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle öğrenci servisi sürücüleri ve rehber personel için bilgilendirme toplantısı düzenledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Yılmaz, müdürlükte düzenlenen toplantıda, yaptıkları işin hiçbir şekilde ihmale gelmeyeceğini söyledi.

Herkesin görevini titizlikle yürütmesi gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Öğrencilerimizi daha bilinçli daha eğitimli ve daha duyarlı personele emanet etme gayretindeyiz" dedi.

Toplantıya katılanlara taşımalı eğitim birim şefi Mehmet Uçkan ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Murat Geçili tarafından araç içerisinde yapılması ve yapılmaması gerekenler anlatıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Serdar Bingöl ise taşımalı eğitim uygulaması kapsamında hizmet veren şoförlere, Karayolları Trafik Kanunu, okul servis araçları hizmet yönetmeliği, öğrenciyi taşımayla ilgili hususlar ve trafikte dikkat edilecek hususlarla ilgili sunum yaptı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Öğrenci Servisi Sürücüleri ve Rehber Personel Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement