Sivas'ta Okullara Malzeme Desteği - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Okullara Malzeme Desteği

Sivas\'ta Okullara Malzeme Desteği

Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığı, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerinde bulunan bazı ortaokullara kitap, giysi ve spor malzemesi desteği yaptı.

20.05.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Vadi Federasyonu Gençlik Kolları Başkanlığı, Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar ve Gölova ilçelerinde bulunan bazı ortaokullara kitap ve spor malzemesi desteğinde bulundu.

Federasyonun Gençlik Kolları Başkanı Umut Varlı ve yönetim kurulu üyeleri, bin 500 kitap, 170 eşofman, masa tenisi masaları ve basketbol potalarından oluşan yardımları İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

Varlı, Suşehri, Koyulhisar, Akıncılar ve Gölova'daki okulların eksiklerini İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden öğrendiklerini belirterek, "Okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarını bir nebze olsun gidermekten dolayı mutlu olduğumuzu belirtmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Bu tür hizmetlere devam edeceklerini ifade eden Varlı, şunları kaydetti:

"Biz, bu topraklarda doğduk. Bu topraklar, bizim atalarımızın toprakları. Her ne kadar metropol şehirlerde olsak da bu toprakları unutmamız imkansızdır. Bu konuda bizlere destek veren Sivas Platformu ve Sancaktepe Belediye Başkanımız İsmail Erdem başta olmak üzere, Vadi Federasyonu Başkanımız İsmail Karabiber'e, Federasyon Başkan Yardımcımız Mükayil Bektaş'a ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a çok teşekkür ediyoruz." - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Okullara Malzeme Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement