Sivas'ta Polis Aracıyla Köy Minibüsü Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Polis Aracıyla Köy Minibüsü Çarpıştı: 8 Yaralı

Sivas\'ta Polis Aracıyla Köy Minibüsü Çarpıştı: 8 Yaralı

Sivas’ın Yıldızeli ilçesinde trafik polislerin aracı ile köy minibüsünün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

30.06.2014 18:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde trafik polislerin aracı ile köy minibüsünün çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 8 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Yıldızeli ilçesi Tokat kavşağı yanında bulunan bir akaryakıt istasyonundan mazot alarak ikamet ettikleri Kaman köyüne doğu yola çıkan Seyfettin Kablan (43) yönetimindeki 58 M 7821 plakalı minibüs, akaryakıt istasyonundan çıktığı sırada Kemal İnci yönetimindeki 58 A 4586 plakalı trafik polisi ekip aracı ile çarpıştı. Kazada minibüste bulunan Seyfettin Kablan (43), eşi Meliha Kablan (41), çocukları Ceren Kablan (16), Nurettin Erdem (56), Ayşe Öztürk (78), Atakan Pamuk ve polis Memurları Kemal İnci ve Hüdai Demir yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 4'ü ilk müdahalenin ardından Sivas'taki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Olay yerinde bulunan görgü tanığı Akbay Ilıca yaptığı açıklamada; "Minibüs benzinlikten kavşağa doğru çıkıyordu, polis arabası da Ankara istikametinden geliyordu. Ben karşı tarafta kırmızı ışıkta bekliyordum. O sırada çarpıştılar" dedi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Polis Aracıyla Köy Minibüsü Çarpıştı: 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da düzenlenen 'Mahzen-23' Operasyonuyla uluslararası seviyede aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını açıkladı.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement