Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi

Kılıçdaroğlu, otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan üç polise rahmet, aileleri ve yakınlarıyla emniyet teşkilatı ve Türkiye’ye başsağlığı, yaralı polislere acil şifa diledi.

13.10.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ın İmranlı ilçesinde polisleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan üç polise rahmet, aileleri ve yakınlarıyla emniyet teşkilatı ve Türkiye'ye başsağlığı, yaralı polislere acil şifa diledi.

Kılıçdaroğlu, Sivas'ın İmranlı ilçesinde polisleri taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu üç polisin şehit olması, 35'inin de yaralanması nedeniyle açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şunları kaydetti:

" Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane'deki programında görev aldıktan sonra Malatya'ya dönmek üzere yola çıkan polislerimizden üçünün, Sivas'ın İmranlı ilçesinde görevli polisleri taşıyan otobüsün  devrilmesi sonucu şehit olmasından, 35 polisin de yaralanmasından büyük üzüntü duydum.

Kazada şehit olan, Mersin nüfusuna kayıtlı, bir öğretmenle evli, 2,5 aylık çocuğu olan Fatih Çevik ve Elazığ Sivriceli- Adapazarı nüfusuna kayıtlı Emrah Horoz  ile Malatya Hekimhan nüfusuna kayıtlı Beşir Kurt'a rahmet, Çevik, Horoz ve Kurt aileleriyle emniyet teşkilatına ve Türkiye'ye başsağlığı, yaralı polislerimize de geçmiş olsun dileklerimle acil şifalar temenni ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Polisleri Taşıyan Otobüsün Devrilmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement