Sivas'ta Siyasi Partilerin Milletvekili Adayları Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Siyasi Partilerin Milletvekili Adayları Belli Oldu

Sivas’ta 7 Haziran milletvekili seçimleri öncesi siyasi partilerin milletvekili adayları belli oldu.

08.04.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta 7 Haziran milletvekili seçimleri öncesi siyasi partilerin milletvekili adayları belli oldu.

7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi Yüksek Seçim Kurulu'na verilecek olan listelerin süresinin sona ermesinin ardından seçime katılacak olan partilerin Sivas'tan milletvekili adayı olarak gösterdiği isimler belli oldu.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde milletvekili adayları; Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Hilmi Bilgin, Selim Dursun, Adem Yıldırım ve Yalçın Özdemir oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde ise, ön seçimde ilk 5'e giren Ali Akyıldız, Haydar Gölbaşı, Ulaş Karasu, Baki Çoban ve İsmail Şahin milletvekili adayı olarak belirlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde ise Yüksek Seçim Kurulu'na verilen listede; Celal Dağgez, Oğuz Özdemir, Muammer Demirci, Hamit Özkan ve Kadir Eğri milletvekili adayı olarak gösterildi.

Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi koalisyonunun milletvekili adayı olarak gösterdiği isimler, Sivas eski Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Meryem Üstündağ ve Şengül Erol olarak belirlendi. Diğer iki adayı ise Saadet Partisi belirleyecek.

Halkların Demokratik Partisi'nde ise adaylar; Dursun Yıldız, Sahturna Ağdaşan, Mevlüde Acar, Cevat Aktaş ve Yaşar Vurak olarak belirlendi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Siyasi Partilerin Milletvekili Adayları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement