Sivas'ta Trafik Kazaları Mobese'de - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Trafik Kazaları Mobese'de

Sivas\'ta Trafik Kazaları Mobese\'de

Sivas'ta kentin birçok noktasında meydana gelen trafik kazası, saniye saniye Mobese kameralarına yansıdı.

21.07.2015 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta kentin birçok noktasında meydana gelen trafik kazası, saniye saniye Mobese kameralarına yansıdı.

Kent merkezinin birçok bölgesinde bulunan, özellikle trafik ve asayiş konusunda polisin en önemli destekçisi olan Mobese kameraları trafik kazalarını kaydetmeye devam ediyor. Sivas'ın çeşitli noktalarında farklı tarihlerde yaşanan trafik kazaları saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerdeki kazalara, büyük ölçüde sürücü ve yaya dikkatsizliğinin sebep olduğu gözlendi. Kameraya yansıyan görüntülerde İnönü Bulvarı üzerinde seyreden özel halk otobüsünün sol şeride geçmek için ani manevra yapması üzerine bu şeritteki otomobil otobüse çarpmamak için orta refüje çarparak durabildi. Kent meydanında bulunan kavşakta karşıdan karşıya geçmek isteyen ve yaya geçidini kullanmayan kadına çarpmamak için ani fren yapan minibüse ise arkadan otomobil çarptı. İnönü Bulvarı'ndan kent meydanına doğru seyreden bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle orta refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçerek yan yattığı görüldü. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde hızını alamayan bir otomobil kırmızı ışıkta bekleyen diğer araca çarpmamak için orta refüje çıkıp trafik lambasına çarparak durabildi. Çarpmanın etkisiyle trafik lambası kırılırken etrafa dağılan parçalar kaza yapan otomobildeki kişiler tarafından temizlendi. İnönü Bulvarı üzerinde seyreden motosiklet sürücüsü ise, SSK Hastanesi'ne dönmek isteyen otomobile yandan çarptı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Trafik Kazaları Mobese'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement