Sivas'ta Yaralı 9 Polisin Tedavisi Sürüyor - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta Yaralı 9 Polisin Tedavisi Sürüyor

Sivas\'ta Yaralı 9 Polisin Tedavisi Sürüyor

Sivas'ın İmranlı İlçesi'nde otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan polislerden 9'unun tedavisi Sivas'taki hastanelerde devam ediyor.

14.10.2014 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın İmranlı İlçesi'nde otobüsün devrilmesi sonucu yaralanan polislerden 9'unun tedavisi Sivas'taki hastanelerde devam ediyor. Yaralı polislerden birinin sol kolu dirsek altından kesildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gümüşhane programından dönen Malatya Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki polisleri taşıyan Mehmet Oluk yönetimindeki 44 PP 260 plakalı otobüs, pazar gecesi Sivas- Erzincan karayolu İmranlı ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan Kızıldağ geçidinde meydana gelen kazada yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak devrildi. Kazada 3 polis memuru şehit olurken, 40 polis memuru da yaralandı. Kazadan yaralı kurtulan 40 polisten çoğu taburcu olurken 2'si Malatya'ya sevk edildi. Sivas'ta, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde Bekir İnci, Mete Demirci, Osman Kucur, Behçet Kaymaz, Ali Seydi Özbey, Bilal Gündoğdu, Tarkan Latifeci, Yüksel Sevgi ile Numune Hastanesi'nde ise Sinan Çetin'in tedavileri sürüyor. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören polis memuru Bekir İnci'nin sol kolunun dirsek altı hizasından kesildiği öğrenildi. İnci'nin kaza sırasında kolundaki dokuların parçalanarak zarar gördüğü, yerine dikilmesine karşın yerde sürüklenme kaynaklı oluşan enfeksiyon nedeni ile sonuç alınamadığı öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ

Yaralı polis memurlarını hastanedeki servislerde tek tek ziyaret eden ve aileleri ile yakından ilgilenen Sivas İl Emniyet Müdürü Turgay Çalışkan, "Biz burada yatan yaralı polislerin ve ailelerin sürekli yanındayız. Her türlü sıkıntılarında bize rahatlıkla ulaşabilirler. Elimizden geldiği kadar onlara yardımcı olmak istiyoruz. Onlara yardım bizim boynumuzun borcu. Bütün arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum" dedi.

Hastanede tedavisi süren yaralı polis memurlarından Tarkan Latifeci, yolculuk sırasında araçta bulunanların şoförü bir çok kez ikaz ettiğini belirterek, "Otobüs viraja girerken aracın paspaslarının altında demir yere çarpıyormuş gibi ses çıkarıyordu. Gümüşhane'den çıktıktan sonra mola verdik. Mola sırasında yağmur yağıyordu. İhtiyacımızı giderdik. Yola çıkmaya yakın şoförler otobüsün altına yattılar. Tekerlekleriye filan uğraştılar. Ne yaptılar o kadarını bilmiyorum. Zaten mola yerinden yola çıktıktan 1 saat 20 dakika sonra da kaza oldu" dedi.

Öte yandan hastanede tedavisi tamamlanan otobüs şoförü Mehmet Oluk, gözaltına alınarak sorgu için İl Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Şoför, sorgu işleminin ardından adliyeye sevk edilecek. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas'ta Yaralı 9 Polisin Tedavisi Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement