Sivas'ta Zabıta Mevzuat Eğitimi Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Sivas'ta Zabıta Mevzuat Eğitimi Semineri Düzenlendi

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, merkezde ve ilçelerde görev yapan zabıta memurlarına yönelik Zabıta Mevzuat Eğitimi adlı seminer düzenledi.

19.12.2014 14:34  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce, merkezde ve ilçelerde görev yapan zabıta memurlarına yönelik "Zabıta Mevzuat Eğitimi" adlı seminer düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Naci Süha, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde yaptığı konuşmada, belediye hizmetlerinin en önemli ayaklarından birini zabıtanın oluşturduğunu belirtti.

Süha, "Zabıta belediyenin gülen yüzü, halkla temas eden eli, vatandaşla her zaman iç içe olan bir müdürlüğümüz. Özverili çalışmalarından ötürü personelimize çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Zabıta Müdürü Kayalı ise amaçlarının sadece merkezde değil, ilçelerde de görev yapan zabıta memurlarını bu eğitimden faydalandırmak olduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından eğitim seminerine geçildi. Türkiye Belediyeler Birliği Eğitim Uzmanı ve aynı zamanda Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Abdurrahman Karabudak, zabıta hizmetleri, mevzuat, çalışma şartları, kabahatler, yaptırımlar, eğitim ve planlama gibi konularda eğitim verdi.

Seminere çok sayıda zabıta personeli katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'ta Zabıta Mevzuat Eğitimi Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement