Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Gençlik Merkezi yapımı için ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldığı bildirildi.

11.05.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Gençlik Merkezi yapımı için ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapıldığı bildirildi.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, yaptığı yazılı açıklamada, Sivas Caddesi'ne yapılacak Gençlik Merkezi için ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapıldığını belirtti. Firma yetkilisi Mehmet Ayrancı ile merkezin kurulacağı alanda incelemelerde bulunduklarını bildiren Perçi, "Gençlerimize çok güzel bir merkezin yapılması konusunda gerekli çalışmalar tamamlandı. Herhangi bir aksaklık olmaması durumunda 210 günde inşaat çalışmaları tamamlanacak ve gençlere güzel bir merkez sunulmuş olacak" ifadelerini kullandı.

Gölova'da fidan dağıtıldı

Gölova ilçesinde çiftçilere badem fidanı dağıtıldığı bildirildi.

Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, yaptığı yazılı açıklamada, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinin desteğiyle yürütülen proje kapsamında, ilçe merkezi ve köylerde bin 600 badem fidanının çiftçilere dağıtıldığını belirtti.

Projeyi ilçede badem üretiminin arttırılması için hayata geçirdiklerine değinen Erat, "Desteklerinden dolayı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sayın Salih Ayhan'a teşekkür ederim. Badem fidanlarımız çiftçilerimize hayırlı olsun. Ağaçlandırma çalışmalarına devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement