Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sivas'tan Kısa Kısa

Suşehri ilçesine yapılacak 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 300 kişilik yurt binasının inşaat çalışmalarına başlandı.

26.06.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesine yapılacak 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi ile 300 kişilik yurt binasının inşaat çalışmalarına başlandı.

İlçe Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Yalnızbağlar mahallesi Sanayi sitesi üzerinde yapımına başlanan okul ve yurt binasında incelemelerde bulundu.

Firma yetkilileriyle görüşen Perçi ve Yüksel, okul ve yurt binasının bir an önce bitirilmesini istedi.

Perçi, incelemenin ardından yaptığı açıklamada, "24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik öğrenci yurdunun 400 iş günü içerisinde tamamlanacaktır. İlçe merkezi Taşköprü Mahallesi'ndeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin deprem dayanıklılık testinden çürük çıkması nedeniyle okul öğrencilerinin geçici olarak başka bir okulda eğitimlerine devam etmekte. İnşallah okulumuz 2016 yılında bitirilmesinin hedefleniyor. Bu nedenle, ilçede eğitim altyapısının ve fiziki koşulların daha da sağlıklı bir konuma getirmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Şarkışla Kaymakamlığından okullara kitap desteği

Şarkışla Kaymakamlığı okullara dağıtılmak üzere temin ettiği kitapları İlçe Mili Eğitim Müdürlüğüne teslim etti.

Set halinde ve her setin içerisinde 5 kitap bulunan 150'si hikaye kitabı olmak üzere toplam 300 kitap okullara dağıtılacak.

Aşık Veysel İlkokulunda, öğretmenlerden oluşan tasnif komisyonu, ilk, orta ve liselere dağıtılacak hikaye kitaplarının tasnif işlemini yaptı.

Tasnif işlemine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Ergen, Milli Eğitim Şube müdürleri Yasin Türkoğlu ve Ertan Aydemir de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement