Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sivas'tan Kısa Kısa

Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünce yaptırılan Karşıyaka Tabiat Parkının işletmesi Suşehri Belediyesine verildi.

31.07.2015 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ın Suşehri ilçesindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünce yaptırılan Karşıyaka Tabiat Parkının işletmesi Suşehri Belediyesine verildi.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Vadi Katı Atık Birliği Toplantı Salonunda düzenlenen imza töreninde, bölgenin en büyük parkları arasında yer alan mesire alanında kır kahvesi de yapılacağını söyledi.

Projenin ihalesinin yapıldığını, ödeneğinin de hazır olduğunu belirten Yüksel, "Yapımla ilgili belediye bütçesinden kesinlikle hiçbir bedel kullanılmayacaktır. Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğünce bu ödenek ayrılmıştır. İnşallah güzel bir mekanı Suşehri halkına kavuşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Yüksel, alanın ilçeye yakın olduğunu ve vatandaşların kolaylıkla gidebileceğini belirterek, "İnşallah kısa süre içerisinde bu bölgeye servisler de koyacağız. Kapalı yapılacak olan kır kahvesinde vatandaşlarımız kışın da güzel vakitler geçirmesini sağlayacağız. Amacımız halkımıza güzel sosyal etkinlik alanları oluşturmaktır. İlçe halkımıza hayırlı olsun" ifadesini kullandı.

- Şarkışla TOKİ konutlarının yapımı başlıyor

TOKİ, Şarkışla ilçesi Yıldırım Mahallesi'nde inşa edeceği 3. etap 259 konut için şantiye kurmaya başladı.

Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TOKİ konutlarının yapımına geç başlanmasının sebebinin projedeki değişiklik olduğunu söyledi.

Eksikliklerin tamamlanmasıyla ihaleye çıkıldığını ve inşaat çalışmalarının başladığını belirten Oğuz, "Daha önceki TOKİ konutlarının bir benzerini yapacak olsaydık belki inşaatlar fazlasıyla ilerlemiş bir duruma gelirdi. Ancak alışıla gelmişin dışında, görünümü daha güzel, sosyal alanları daha geniş ve bittiğinde de şehrin görünümü değiştirecek bir toplu konut olacak. Şarkışla'mıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • pera palas: hayırlı olsun zamanında yanı 82 83 yıllarında o camları bizler yanı ögrencıler kamu çalışanlarıyla bırlıkte dıkmıştik şimdi gölgesinde insanlar piknik yapıyor bu yaz gitmek kısmet oldu oraya ellerinden geldigi kadar yapmaya çalışmışlar yalnız yol berbat ...sanırım alt yapı çalışması var herhalde. o yola insan hiç degilse ziftin üstüne kalın bir mucur atar sayın koçali muhtar sende mi el atmadın ne o doğalgaz elektırık su felanmı gececekte o yol öle kalmış ????bakalım seneye olur belki.:::((((( 0 0 Yanıtla

Advertisement