Sivas'tan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Sivas'tan Kısa Kısa

Zara ilçesinde, "Eğitimde Sivasi Hareketi" projesi kapsamında "Değerler Eğitimi Atölye Çalışması" toplantısı düzenlendi.

02.09.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zara ilçesinde, "Eğitimde Sivasi Hareketi" projesi kapsamında "Değerler Eğitimi Atölye Çalışması" toplantısı düzenlendi.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Zara Milli Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Zeki Aydın katıldı.

Aydın ve eğitim komisyonu üyeleri katılımcılara teorik eğitim verdi. Değerler Eğitimi Atölye Çalışması kapsamında gruplar halinde atölye çalışması yapılacak. Katılımcıların ürettiği ürün ve materyaller sergilenecek. Dört gün sürecek çalışma sonunda başarılı olan 30 öğretmene katılım belgesi verilecek.

- Şarkışla'da kan bağışı

Şarkışla Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, belediye meclis üyeleri Engin Kürkçü ve Hacı Yılmaz kan bağışı yaptı.

Kan toplama aracında açıklama yapan Oğuz, Sivas Kızılay Kan Merkezi'nin ilçelerde düzenlediği kampanyaya belediye olarak kendilerinin de katıldığını söyledi.

Oğuz, belediye çalışanlarıyla her yıl kan bağış kampanyalarına katıldıklarını ifade ederek, "Kan verebilecek tüm personelimiz de bu kampanyaya gönüllü olarak katılıyor. Kan vermek hem sağlık açısında, hem de ihtiyacı olan insanlara yardım açısından çok önemli olduğunu biliyoruz. Unutulmaması gerekir ki kan acil durumlarda değil sürekli bir ihtiyaçtır" dedi.

Sivas Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Ahmet Günaydın ise kan toplama aracının 4 Eylül'e kadar ilçedeki  PTT binası önünde kan bağışı kabul edeceğini ifade ederek, kampanyaya ilginin yoğun olduğunu kaydetti.

Oğuz ve belediye meclisi üyeleri açıklamanın ardından kan bağışında bulundu.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement