Sivas Ticaret Borsası'ndan Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Sivas Ticaret Borsası'ndan Kırtasiye Yardımı

Sivas Ticaret Borsası\'ndan Kırtasiye Yardımı

Sivas Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere 40 TL değerinde 150 adet kırtasiye çeki dağıtıldı.

29.09.2015 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret Borsası tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere 40 TL değerinde 150 adet kırtasiye çeki dağıtıldı.

Sivas Ticaret Borsası yöneticileri, Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı'yı ziyaret ederek İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere 40 TL'den oluşan 150 adet kırtasiye çeki yardımında bulundu.

Ziyarette konuşan Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu; "Kırtasiye yardımlarımızı her yıl Sivas Valiliği İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sivas Belediyesi Hayat Ağacı Derneği vasıtası ile ilimizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaştırıyoruz. Her biri 40 TL'den oluşan 150 Adet kırtasiye yardım çekini Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından dağıtılmak üzere Vali Yardımcımız Sayın Ömer Kalaylı beye takdim ediyorum ve 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı ise, "Sivas Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı olarak özellikle maddi yönden sıkıntı yaşayanları destekleyerek eğitim hayatlarından yoksun kalmamalarını sağlamak amacındayız. Bununla birliktede eğitim ihtiyaçlarının ve materyallerinin karşılanması noktasında bizler valilik olarak ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yardım yapılması konusunda çalışma başlattık Şu ana kadar da çok sayıda ailemize 100'er TL nakit yardımda bulunduk. Bugün ise ilimizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan Sivas Ticaret Borsamızın yöneticileri her biri 40 TL den oluşan 150 tane kırtasiye yardım çekini bizlere takdim ettiler." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Ticaret Borsası'ndan Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement