Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Cumhuriyet Başsavcısı İrcal'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Cumhuriyet Başsavcısı İrcal'i Ziyaret Etti

Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Cumhuriyet Başsavcısı İrcal\'i Ziyaret Etti

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

20.11.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Sivas Ticaret Borsası'nın çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Hastaoğlu; "Sivas Ticaret Borsası olarak bugüne kadar kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyumlu bir şekilde çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz." dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı İrcal ise Ticaret Borsası yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, " Sivas tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri açısından çok güzel bir şehir. Tarım ve hayvancılık yönü gelişmiş bir şehrimiz. Çeşitli illerde görev yaptım fakat Sivas her yönüyle yaşanılacak güzellikte bir şehir. Sivas'ta görev yapmaktan mutluyum. Sivas Havaalanının aktif şekilde çalışması, hızlı trenin gelecek olması Sivas'ın gelişimi ve tanıtımı açısından büyük kazanım olacaktır. İnanıyorum Ticaret Borsası'nın da bu gelişmeye büyük katkıları olacaktır. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Ticaret Borsası Yönetimi, Cumhuriyet Başsavcısı İrcal'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement