Sivas Valisi Kemelek'in Vefatı - Son Dakika
Güncel

Sivas Valisi Kemelek'in Vefatı

Sivas Valisi Kemelek\'in Vefatı

Kemelek'in cenazesi, doğum yeri olan İskilip ilçesine getirildi.

21.02.2014 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tedavi gördüğü İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde yaşamını yitiren Sivas Valisi Zübeyir Kemelek'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirildi.

Sivas Valiliği önündeki törenin ardından ambulansla Çorum'a gönderilen Kemelek'in cenazesi, daha sonra doğum yeri olan İskilip ilçesine getirildi. Vali Kemelek'in cenazesinin, annesi Gülen Kemelek'in oturduğu Bahabey Caddesi'ndeki sitenin önünde, soğutucu özelliklere sahip araçta bekletileceği öğrenildi.

Vali Kemelek'in annesi Gülen Kemelek ile çocukları, taziyeleri kabul etti. İskilip Kaymakamı Şuayip Gürsoy ile İskilip Belediye Başkanı Numan Sezer de Kemelek ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Vali Kemelek'in babası Doğan Kemelek, 27 Eylül 2013'te hayatını kaybetmişti.

Kadavradan karaciğer nakli yapılmıştı

İleri safhada karaciğer yetmezliği rahatsızlığı bulunan ve karın bölgesinde çok yoğun sıvı oluşan Vali Kemelek'e, nakil yapılması düşünülen yeğeninin damarsal yapısı uygun olmayınca, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde Prof. Dr. Sezai Yılmaz başkanlığındaki ekip tarafından kısa süre önce kadavradan karaciğer nakli yapılmıştı. Naklin ardından yoğun bakım ünitesinde tutulan Kemelek, yapılan müdahalelere rağmen dün yaşamını yitirmişti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas Valisi Kemelek'in Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement