Sivasspor: 2 Hacettepe: 1 - Son Dakika
Spor

Sivasspor: 2 Hacettepe: 1

Sivasspor: 2 Hacettepe: 1

Turkcell Süper Lig'in 16. Haftasında Sivasspor Sahasında Hacettepe'yi Konuk Etti.

13.12.2008 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell Süper Lig'in 16. haftasında Sivasspor sahasında Hacettepe'yi konuk etti.

Karşılaşmanın 13. dakikasında Herve Tum'un golü ile öne geçen Sivas, Sandro Mendonça'nın 43. dakikada penaltıdan bulduğu gole engel olamadı ve ilk yarıyı 1-1 beraberlikle tamamladı.

Sivassporlu golcü oyuncu Herve Tum, 87. dakikada rakip fileleri bir kez daha havalandırdı ve takımına 3 puanı getiren isim oldu.

YENİ LİDER SİVASSPOR

Sivasspor bu galibiyetle puanını 31'e çıkardı ve Bursaspor'a mağlup olan Trabzonspor'un averajla üzerinde yer aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

4. dakikada Mohammed Ali'nin kullandığı serbest atışta, kale alanında topu uzaklaştırmaya çalışan Kadir'in ters vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden az farkla kornere çıktı.

13. dakikada Sivasspor'un golü geldi. Sivasspor'un organize gelişen atağında, ceza alanı önünde topla buluşan Mohammed, meşin yuvarlağı Mehmet Yıldız'a aktardı. Mehmet, topu bekletmeden yanındaki Tum'a verdi. Kaleci Recep ile karşı karşıya kalan Tum, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

14. dakikada Kadir'in ceza alanı dışından yerden sert vuruşunda, kaleci Petkoviç yatarak topu kontrol etti.

22. dakikada savunmanın arkasına gönderilen topa hareketlenen Sandro Da Silva'nın rakip savunmanın etkisiyle rahat yapamadığı yerden vuruşta, top direğin yanından az farkla auta çıktı.

42. dakikada topla hareketlenen Sandro Da Silva, ceza alanı sağ çaprazında savunmanın müdahalesiyle bir anda kendini yerde buldu. Hakem Tolga Özkalfa, pozisyon sonrası penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Sandro Da Silva, kaleci Petkoviç ile topu ayrı köşelere göndererek takımının beraberlik golünü attı: 1-1

Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

49. dakikada Mohammed Ali'nin ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta, top direğin üstünden az farkla auta çıktı.

50. dakikada Sandro Da Silva'nın ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta, meşin yuvarlak üst direğin biraz üzerinden dışarı gitti.

51. dakikada kale alanı içerisinde topu önünde bulan Mehmet Yıldız'dan önce hamle yapan kaleci Recep, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

78. dakikada İbrahim'in kullandığı serbest atışta ceza alanı içerisinde topa iyi yükselen Sedat'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak direğin üstünden az farkla auta çıktı.

81. dakikada Sandro Da Silva ve Zoko'nun klas pasları sonrasında topu önünde bulan Serkan, bir anda çapraz pozisyonda kaleci Petkoviç ile karşı karşıya kaldı. Serkan'ın sert vuruşunda araya giren Hayrettin, pozisyonu önledi.

Aynı dakikada, İbrahim'in pasıyla ceza alanı içerisinde topla buluşan Tum'un dönerek yerden vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından az farkla auta çıktı.

87. dakikada Sivasspor'un 2. golü geldi. Mohammed Ali'nin savunmanın arkasına gönderdiği topu kontrol eden Tum, düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti: 2-1

90. dakikada Hacettepe takımı kazandığı frikik ve korner atışlarında, kaleci Recep de dahil olmak üzere Sivasspor kalesine yüklendi. Ancak bu pozisyonlardan bir sonuç alamadı.

Maç, 2-1 Sivasspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Stat: 4 Eylül

Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Akarca, Ali Zağlı

Sivasspor: Petkoviç, Sedat, Bilica, Abdurrahman (Dk. 84 Murat), Hayrettin, Sylla, Mohammed Ali, Musa (Dk. 58 Onur), Tum, Balili (Dk. 46 İbrahim), Mehmet Yıldız

Hacettepe: Recep, Ümit, Teli, Orhan, Tozo, Kadir, Olgay, Lika, Sandro Da Silva, Serkan, Zoko (Dk. 84 Yasin)

Goller: Dk. 13 ve Dk. 87 Tum (Sivasspor), Dk. 43 Sandro Da Silva (Penaltıdan)(Hacettepe)

Sarı kartlar: Dk. 73 İbrahim, Dk. 90 1 Hayrettin (Sivasspor), Dk. 73 Teli (Hacettepe)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor: 2 Hacettepe: 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement